Ryhdy laivanvarustajaksi

Meripelastusseuran pelastusaluksia on säännöllisesti uusittava, jotta pystymme mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti auttamaan vesilläliikkujia. Tänäkin vuonna vapaaehtoiset miehistömme ovat olleet mukana lähes 1 800 pelastus- ja avustustehtävässä. Pelastusaluksen hankinta on Meripelastusseuralle iso taloudellinen ponnistus. Tarvitsemme apuasi.

Yhteiskuntavastuulliseksi laivanvarustajaksi

Nyt tarjoamme sinulle ja yrityksellesi mahdollisuutta ryhtyä laivanvarustajiksi. Hankkimalla osuuden pelastusaluksesta, voitte merkittävällä tavalla tukea vapaaehtoista meripelastustoimintaa. Voisiko yrityksesi yhteiskuntavastuuraportissa olla merkintä ”Lahjoitus Meripelastusseuran pelastusaluksen hankintaan”?

Osallistumalla rahoitukseen saatte paitsi laivanvarustajan merkintätodistuksen, lahjoitussummaa luokkaa vastaavan ’arvonimen’ ja sen mukaisia etuja. Tutustu lahjoitustasoihin ja valitse alus, jonka hankintaa haluatte tukea. Toimi nyt ja auta vapaaehtoisia meripelastajia auttamaan! Rahankeräyslupa nro RA/2019/609. Lupa on voimassa 15.9.2019-14.9.2021 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lahjoita