Ryhdy laivanvarustajaksi

Meripelastusseuran pelastusaluksia on säännöllisesti uusittava, jotta pystymme mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti auttamaan vesilläliikkujia.  Vuonna 2019 vapaaehtoiset miehistömme olivat mukana lähes 1800 pelastus- ja avustustehtävässä. Pelastusaluksen hankinta on Meripelastusseuralle iso taloudellinen ponnistus. Tarvitsemme apuasi.

Yhteiskuntavastuulliseksi laivanvarustajaksi

Tarjoamme sinulle ja yrityksellesi mahdollisuutta ryhtyä laivanvarustajiksi. Hankkimalla osuuden pelastusaluksesta, voitte merkittävällä tavalla tukea vapaaehtoista meripelastustoimintaa. Voisiko yrityksesi yhteiskuntavastuuraportissa olla merkintä ”Lahjoitus Meripelastusseuran pelastusaluksen hankintaan”? Nyt haemme tukijoita Meri-Lapin Tornion pelastusasemalle, Tammisaareen ja Pirkanmaan Valkeakosken pelastusasemille sijoittaville pelastusaluksille.

Osallistumalla rahoitukseen saatte paitsi laivanvarustajan merkintätodistuksen, lahjoitussummaa luokkaa vastaavan ’arvonimen’ ja sen mukaisia etuja. Tutustu lahjoitustasoihin ja valitse alus, jonka hankintaa haluatte tukea. Tiesithän, etteivät vapaaehtoiset meripelastajat saa työstään palkkaa – he lahjoittavat vapaa-aikansa meidän kaikkien turvaksi vesillä. Toimi nyt ja auta vapaaehtoisia meripelastajia auttamaan!

Rahankeräyslupa nro RA/2019/609. Lupa on voimassa 15.9.2019-14.9.2021 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lahjoita