mobiilijäsenkortti 

Ota käyttöön MERIPELASTUSSEURAN mobiilijäsenkortti

Meripelastusseura tarjoaa mobiilijäsenkortin kaikille jäsenyhdistystensä henkilöjäsenille. Trossi-jäsenyyden voi kätevästi todentaa mobiilijäsenkortilla laminoidun pahvisen jäsenkortin lisäksi. Lisäksi mobiilijäsenkorttiin on liitetty yhteistyökumppaneittemme tarjoamia rahanarvoisia jäsenetuja. Mobiilijäsenkortti kulkee aina mukana puhelimessa.

Mobiilijäsenkortti on voimassa aina seuraavan vuoden huhtikuun alkuun saakka, jolloin toimitamme uuden (edellyttää kyseisen vuoden jäsenmaksun kirjautumista järjestelmäämme).

Meripelastusseuran mobiilijäsenkortti on Cardu-sovelluksessa, joka toimii iOS- ja Android-älypuhelimissa. Sovelluksen avulla on mahdollista käyttää omassa puhelimessa erilaisia jäsen- ja etukortteja sekä niihin liittyviä etuja.

Jäsenkortin käyttöönotto

  1. Jos jäsentiedoistasi löytyy matkapuhelinnumerosi, saat Cardulta sovelluksen latauslinkin tekstiviestinä. Klikkaa linkkiä ja seuraa ohjeita. Jäsenkorttisi odottaa sinua Cardu-sovelluksen lompakossa.
  2. Jos sinulla on jo Cardu-tili, saat viestin sähköpostiisi uudesta jäsenkortista ja löydät kortin Cardu Lompakosta.
  3. Uusi käyttäjä: Lataa Cardu-sovellus sovelluskaupasta ja avaa se. Rekisteröidy käyttäjäksi –> Uusi tili.
  4. Sinulta kysytään matkapuhelinnumero, nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä pyydetään luomaan tilille salasana.
  5. Cardu-tunnukseen liitetty puhelinnumero varmennetaan 4-numeroisella koodilla, joka tulee annettuun numeroon tekstiviestinä.
  6. Tarvittaessa kirjaudu Carduun käyttäjätunnuksellasi (=sähköpostiosoite).

Omat korttisi löytyvät Cardun Lompakosta. Jos et näe jäsenkorttia Cardussa, palaa saamaasi tekstiviestiin ja klikkaa linkkiä uudelleen. Teknisissä kysymyksissä ota yhteyttä support@cardu.com. Usein kysytyt kysymykset https://www.cardu.com/faq/

Jäsenedut ja niitä koskevat tarkemmat tiedot löydät jäsenedut-kanavalta.

Jos olet liittänyt jäsenyyteesi Trossi-jäsenpalvelun, jäsenkortille tulevat näkyviin Trossi-palveluun liitetyt veneesi. Kortilla näkyvät enintään neljä venettä tai vesiskootteria, lisäveneet näkyvät taustajärjestelmissämme. Onko venetiedoissa päivitettävää? Ne voi näppärästi päivittää ajantasalle Jäsentietojen päivityslomakkeella.

Jos et vielä ole Trossi-jäsen, liity nyt!