Trossi-mobiilijäsenkortti 

Ota käyttöön Trossi-mobiilijäsenkortti

Trossi-mobiilijäsenkortilla voit kätevästi todentaa Trossi-jäsenyytesi laminoidun jäsenkortin lisäksi. Se kulkee aina mukana puhelimessa.

Mobiilikortti on voimassa aina seuraavan vuoden huhtikuun alkuun saakka, jolloin toimitamme uuden (edellyttää kyseisen vuoden Trossi-maksun kirjautumista järjestelmäämme).

Cardu-sovellus toimii iOS- ja Android-älypuhelimissa pilvipalveluna. Sovelluksen avulla on mahdollista käyttää omassa puhelimessa erilaisia jäsen- ja etukortteja sekä niihin liittyviä etuja.

Trossi-jäsenkortin käyttöönotto
1. Jos olet Trossi-jäseneksi liittyessäsi antanut meille kännykkänumerosi, saat Cardulta sovelluksen latauslinkin viestinä. Klikkaa linkkiä ja seuraa ohjeita. Trossi-korttisi odottaa sinua Cardu-sovelluksen lompakossa.
2. Aiemmat Cardu-käyttäjät saavat viestin sähköpostiinsa uudesta jäsenkortista ja löytävät kortin Cardu Lompakosta. Tarvittaessa Cardu-sovellus asennetaan puhelimeen App Store tai Google Play -sovelluskaupasta. 

3. Uusi käyttäjä: Avaa Cardu-sovellus ja rekisteröidy –> Uusi tili.
4. Sinulta kysytään GSM-numero, nimi, salasana ja sähköpostiosoite.
5. Cardu-tunnukseen liitetty puhelinnumero varmennetaan 4-numeroisella koodilla, joka tulee annettuun numeroon tekstiviestinä.
6. Tarvittaessa kirjaudu Carduun käyttäjätunnuksellasi (=sähköpostiosoite).

Omat korttisi löytyvät Cardun Lompakosta. Jos et näe Trossi-korttia Cardussa, palaa saamaasi tekstiviestiin ja klikkaa linkkiä uudelleen. Teknisissä kysymyksissä ota yhteyttä support@cardu.com. Usein kysytyt kysymykset https://www.cardu.com/faq/

Jäsenkortille tulevat näkyviin Trossi-palveluun liitetyt veneesi. Kortilla näkyvät enintään neljä venettä tai vesiskootteria, lisäveneet näkyvät taustajärjestelmissämme. Onko venetiedoissa päivitettävää? Ne voi näppärästi päivittää ajantasalle verkossa tai sähköpostilla.

Trossi-mobiilijäsenkortti täydentyy jäseneduilla.

Jos et vielä ole Trossi-jäsen, liity nyt!