Testamenttilahjoitus vapaaehtoiselle meripelastustoiminnalle

Oletko harkinnut testamenttilahjoituksen tekemistä? Laatimalla testamentin annat jälkipolville ohjeen, kuinka haluat omaisuutesi käytettävän. Meripelastusseuralle tehdystä lahjoituksesta ei makseta perintöveroa, sillä olemme yleishyödyllinen järjestö.

Testamentin tekeminen ei ole vaikeaa. Testamentin tulee olla täysi-ikäisen tekemä kirjallinen paperi, jonka todistavat oikeaksi kaksi vähintään 15-vuotiasta todistajaa.

Tutustu testamenttioppaaseen

Jos vapaaehtoinen meripelastustyö on lähellä sydäntäsi ja haluat tukea toimintaamme testamenttilahjoituksella, tutustu oheiseen testamenttioppaaseen. Siinä on hyödyllistä tietoa testamentin tekemisestä. Vastaamme mielellämme kaikkiin testamenttilahjoitusta ja toimintaamme koskeviin kysymyksiisi. Lisätietoja antaa tiina.hietikko(at)meripelastus.fi.

Testamenttiopas

Miksi lahjoittaa testamentilla hyväntekeväisyyteen? Katso video!


Lue myös asianajaja Piia Jeremejeffin ohjeet,
kuinka lahjoittaa osakkeita hyväntekeväisyyteen.

Auta meitä auttamaan lahjoittamalla vapaaehtoisille

Auta meitä pitämään vapaaehtoiset meripelastajat vesillä. Tee lahjoitus, joka pelastaa henkiä. Meripelastusseuran vapaaehtoiset meripelastajat lähtevät pelastus- ja avustustehtäviin vuosittain noin 2000 kertaa ja niissä avun saa yli 4000 ihmistä. Todennäköiseltä menehtymiseltä pelastamme kymmeniä. Kiitämme tuestasi!

Kuuntele podcast testamenttilahjoittamisesta meripelastustoimintaan

Äänessä lakiasiantuntija Pia Jeremejeff ja Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jori Nordström.