Trossi-jäsenpalvelu

Ihmiset pelastetaan aina – Trossi tuo myös veneen turvaan!

Veneen pelastaminen on useimmiten maksullista, jos ihmishenkiä ei ole vaarassa. Ihmiset pelastetaan aina korvauksetta, mutta veneen kiireettömästä siirrosta peritään omakustannushinta. Summa voi nousta satoihin euroihin. Meripelastusseuran Trossi-jäsenpalvelu takaa myös veneellesi maksuttoman avun. Samalla tuet vapaaehtoista meripelastustyötä.

Jos matkasi vesillä yllättäen keskeytyy, saat

  • hinauksen lähimpään satamaan, mihin on saatavissa korjauspalveluita
  • apua korjaajan ja veneen väliaikaisen säilytyspaikan hankkimisessa
  • vastaavan palvelun Ahvenanmaalla, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa (rajatulla alueella)
  • valitsemasi meri- tai järvipelastusyhdistyksen jäsenyyden
  • neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Vapaaehtoinen meripelastaja -lehden
  • hyvän mielen tukiessasi vapaaehtoista meripelastustyötä.

Meripelastusseuralla on 61 pelastusasemaa ympäri maata rannikolla ja sisävesillä. Apuun tulee aina lähin ja tarkoituksenmukaisin yksikkö. Trossi on tarkoitettu ongelmatilanteisiin, joissa kyseessä ei ole vaaratilanne eikä avun saamisella ole kiire. Trossi-palvelunumerosta 0800 30 22 30 saa apua 1.5.-31.10.

Trossi-jäsenpalvelun hinta on 80 € kalenterivuodessa. Lisäveneestä maksat vain 45 €. Jäsenedut ovat voimassa heti maksusuorituksesta.

OP:n venevakuutusasiakkaat saavat Trossi-palvelun 20 €:n alennuksella. Suomen purjehdus ja veneilyn jäsenet saavat Trossi-jäsenpalvelusta 10 €:n alennuksen. Lisäveneen Trossi-maksu on molemmissa tapauksissa 45 €. Trossi-jäsen voi hyödyntää vain yhden alennuksen/vuosimaksu.

Trossi-tarra veneessä on myös kannanotto veneilyturvallisuuden puolesta. Trossi-maksut käytetään maamme vapaaehtoisen meripelastustoiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Vuosittain vapaaehtoisilta meripelastajilta saa apua yli kolmetuhatta ihmistä ja tuhat alusta.

Lue täältä Trossi-jäsenpalvelun säännöt

Liity nyt!