Trossi lahjaksi

Ilahduta veneilevää läheistä aineettomalla lahjalla: anna lahjaksi Trossi veneretkien turvaksi! Vapaaehtoiset meripelastajat tuovat lahjan saajan veneineen turvallisesti kotiin myös silloin, kun avuntarpeella ei ole hengenhätää.

Trossi on jäsenpalvelu, ja siksi se edellyttää Meripelastusseuran paikallisyhdistyksen jäsenyyttä. Jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta antaa hyviä etuja. Lahjansaajan tulee vahvistaa liittymisensä aktivoimalla lahjakortti. Lahjakortissa on selkeät toimintaohjeet Trossin aktivoimiseksi.

Voit hankkia Trossin lahjaksi myös jo jäsenenä olevalle henkilölle, tällöin lahjaetu siirtyy seuraavan vuoden eduksi.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Jos lahjan saaja ei aktivoi Trossiaan vuoden sisään, siirtyy maksu lahjoitukseksi vapaaehtoisen meripelastustoiminnan hyväksi.

Suorita maksu 88 € Nordean tilille FI28 1572 3000 4061 16, viestikenttään teksti Lahja Trossi. Kuitti/kuvankaappaus verkkopankista suoritetusta maksusta alla pyydettyjen tietojen kanssa tulisi lähettää Meripelastusseuran toimiston sähköpostiin smps.toimisto@meripelastus.fi.

Toimitamme tämän jälkeen lahjakortin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortista löytyy ohjeet Trossi-jäsenyyden aktivointiin. Lahjakortin toimitusaika on noin 5-7 arkipäivää.

Kerro viestissä seuraavat tiedot

Lahjan antaja:

Etunimi

Sukunimi

Puhelinnumero

Lahjan saaja:

Etunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite lahjakortille:

Ihmiset pelastamme vesillä korvauksetta aina. Trossi-jäsenpalvelu takaa maksuttoman veneen hinausavun kiireettömissäkin tilanteissa. Trossi-maksuilla ja lahjoituksilla pidämme yllä maamme vapaaehtoista meripelastustoimintaa.

Lue täältä Trossi-jäsenpalvelun säännöt ja ohjeet!