Trossi lahjaksi

Ilahduta veneilevää läheistä aineettomalla lahjalla: anna lahjaksi Trossi veneretkien turvaksi! Vapaaehtoiset meripelastajat tuovat lahjan saajan veneineen turvallisesti kotiin myös silloin, kun avuntarpeella ei ole hengenhätää.

Täytä oheinen lomake ja maksa Trossi-maksu 88 € verkkopankissa. Saat sähköpostiisi pdf-muotoisen lahjakortin, jonka voit joko tulostaa tai toimittaa sähköisesti lahjansaajalle. Halutessasi lähetämme lahjakortin puolestasi sähköpostitse.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Trossi on jäsenpalvelu, ja siksi se edellyttää Meripelastusseuran paikallisyhdistyksen jäsenyyttä. Jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta antaa hyviä etuja. Lahjansaajan tulee vahvistaa liittymisensä aktivoimalla lahjakortti. Lahjakortissa on selkeät toimintaohjeet Trossin aktivoimiseksi.

Voit hankkia Trossin lahjaksi myös jo jäsenenä olevalle henkilölle, tällöin lahjaetu siirtyy seuraavan vuoden eduksi.

Jos lahjansaaja ei aktivoi Trossiaan vuoden sisään, siirtyy maksu lahjoitukseksi vapaaehtoisen meripelastustoiminnan hyväksi.

Ihmiset pelastamme vesillä korvauksetta aina. Trossi-jäsenpalvelu takaa maksuttoman veneen hinausavun kiireettömissäkin tilanteissa. Trossi-maksuilla ja lahjoituksilla pidämme yllä maamme vapaaehtoista meripelastustoimintaa.

Osta Trossi lahjaksi

Lue täältä Trossi-jäsenpalvelun säännöt ja ohjeet!