Ihmiset pelastamme aina, Trossi tuo veneesikin turvaan

Ihmiset pelastetaan korvauksetta, mutta veneen siirrosta saatamme joutua perimään kulukorvauksen. Summa voi nousta satoihin euroihin. Hankkimalla Trossi-jäsenpalvelun varmistat veneellesi avun jäsenetuna. Samalla tuet vapaaehtoista meripelastustyötä.


Trossilla saat avun veneellesi kiireettömissäkin tilanteissa. Trossi- jäsenmaksu on vain 98 € kalenterivuodessa, SPV-jäsenen Trossi 88 €. Lisäveneen Trossi on 50 €. Ilman Trossia veneen hinaus maksaa keskimäärin noin 400 euroa. Sillä kustannat Trossin itsellesi vuosiksi.

Trossiin voit liittää huvivenedirektiivin mukaisen huviveneen tai vesiskootterin. Vastaava palvelu on saatavilla Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa, osin myös Tanskassa. Liityttyäsi Trossiin jäsenyys alkaa heti. Liimaa veneeseen saamasi venetarra ja pidä jäsenkortti mukanasi veneillessä. Lue lisää.

Tutustu myös jäsenetuihimme.

 • Maksuton hinaus satamaan

 • Lisäpalveluita trossi-appiin

 • Apua korjaajan ja säilytyspaikan hankintaan

 • Trossi lehti 2 kertaa vuodessa

 • Saat jäsenkortin ja venetarran

Pyydä apua

 • Trossi-palvelunumero /
  kiireettömät tapaukset

 • Trossi-päivystys
  (1.5.-31.10.)

  24/7

Hätätilanteessa

Lataa puhelimeesi Trossi-appi.
Trossi-apilla hälyttäessäsi siirrät kätevästi myös koordinaattisi meripelastajille.
Tutustu ja lataa maksuton Trossi-appi!

Liittymislomake

Liity uudeksi Trossi-jäseneksi valitsemalla ”Haluan liittyä jäseneksi ja hankkia Trossin”. Maksettuasi laskun on Trossi voimassa heti. Lataa Trossi-jäsenkortti Cardu-sovelluksesta. Liimaa veneeseen postitse saamasi venetarra ja pidä jäsenkortti mukanasi veneillessä. Seuraavan kalenterivuoden jäsenmaksu lähetetään sinulle automaattisesti, jollet irtisano Trossia.