Siirry pääsisältöön

Ihmiset pelastamme aina, Trossi tuo veneesikin turvaan

Ihmiset pelastetaan korvauksetta, mutta veneen siirrosta saatamme joutua perimään kulukorvauksen. Summa voi nousta satoihin euroihin. Hankkimalla Trossi-jäsenpalvelun varmistat veneellesi avun jäsenetuna. Samalla tuet vapaaehtoista meripelastustyötä.

Liity Trossi-jäseneksi

Vain 88e/vuosi

Miksi Trossi kannattaa?

Trossi on veneesi turva. Trossilla saat avun veneellesi kiireettömissäkin tilanteissa. Trossi-jäsenmaksu on vain 98 € kalenterivuodessa, SPV-jäsenen Trossi 88 €. Lisäveneen Trossi on 50 €. Ilman Trossia veneen hinaus maksaa keskimäärin noin 400 euroa. Sillä kustannat Trossin itsellesi vuosiksi. Trossiin voit liittää huvivenedirektiivin mukaisen huviveneen tai vesiskootterin.

Liity Trossi-jäseneksi

Trossi tuo purtesi satamaan

Jos matkasi vesillä yllättäen keskeytyy, on Trossi oiva turva veneellesi. Trossi-jäsen saa hinauksen lähimpään satamaan, johon on saatavilla korjauspalveluita sekä apua korjaajan ja veneen väliaikaisen säilytyspaikan hankinnassa. Vastaava palvelu on saatavilla Suomen meri- ja järvialueiden lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja osin Tanskassa.

Liity Trossi-jäseneksi

Trossilla saat

  • Maksuton hinaus satamaan, jossa korjauspalveluita

  • Lisäpalveluita Trossi-appiin

  • Apua korjaajan ja väliaikaisen säilytyspaikan hankinnassa

  • Trossi-lehti x 2

  • Voimassa myös Ruotsissa, Norjassa ja osin Tanskassa

  • Hyvän mielen tukiessasi vapaaehtoista meripelastustoimintaa

Näin saat Trossi-jäsenpalvelun

Täytä liittymislomake. Valitse paikallisyhdistys, jolle haluat antaa tukesi. Maksettuasi laskun on Trossi voimassa heti. Lataa Trossi-jäsenkortti Cardu-sovelluksesta. Liimaa veneeseen postitse saamasi venetarra ja pidä jäsenkortti mukanasi veneillessä. Seuraavan kalenterivuoden jäsenmaksu lähetetään sinulle automaattisesti, jollet irtisano Trossia.

Liity Trossi-jäseneksi
Lomake

Täytä liittymislomake

Paikallisyhdistys

Valitse paikallis­yhdistys

Lasku

Maksa 88 € lasku

Jäsenkortti

Saat jäsenkortin ja venetarran

Haverissa apu on lähellä

Hätätilanteessa soita

  • merialueella 0294 1000
  • sisävesillä 112

Apuun tulee lähin ja tarkoituksenmukaisin pelastusyksikkö. Meripelastusseuralla on 59 pelastusasemaa rannikolla ja suurimmilla järvialueilla. Kiireettömät Trossi-avustustehtävät hoidamme mahdollisimman ripeästi vapaaehtoistyönä.

Trossi-palvelunumero 0800 30 22 30
päivystää 24/7 1.5.-31.10.

Hälyttämällä avun Trossi-apilla siirrät kätevästi myös koordinaattisi meripelastajille. Tutustu ja lataa käyttöösi maksuton Trossi-appi.

Liity uudeksi Trossi-jäseneksi valitsemalla ”Haluan liittyä jäseneksi ja hankkia Trossin”.

Liittymislomake

Trossi Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla Opintokeskus Sivis Vesisankarit Pidä saaristo siistinä