Siirry pääsisältöön

Kausityöntekijäksi Meripelastusseuraan

Suomen Meripelastusseura hakee keskusjärjestön toimistoon Helsinkiin kausityöntekijää noin kuudeksi kuukaudeksi helmikuusta alkaen.

Kausityöntekijänä tärkeimpiä tehtäviäsi ovat jäsen-/asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, jäsenmaksulaskujen käsittely, jäsenrekisterin ylläpito sekä ostolaskujen käsittely ja maksatus. Valmiuksistasi riippuen työ voi sisältää myös mm. jäsenhankinnan ja koulutuksen tukitehtäviä sekä erilaisia pienempiä ja suurempia projekteja.

Edellytämme kykyä itsenäiseen työhön, palveluhenkisyyttä, huolellisuutta ja vastuuntuntoisuutta. Myös yleisimmät MS-Office -ohjelmat, erityisesti Outlook, Word ja Excel, tulee olla hallussa. Lisäetuja ovat kokemus vastaavista tehtävistä, vapaaehtoisen meripelastustoiminnan ja oman Messi-toiminnanohjausjärjestelmämme tuntemus sekä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn viihtyisässä työympäristössä lähellä Helsingin ydinkeskustaa.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa viipymättä, kuitenkin viimeistään 20.1.2019 mennessä. Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo tulee lähettää sähköpostitse smps.toimisto@meripelastus.fi.

Käsittelemme hakemuksia hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.