Siirry pääsisältöön

Hyödynnä Meripelastusseuran jäsenedut

Meripelastusseuran jäsenyhdistysten Trossi- ja muille henkilöjäsenille on nyt tarjolla monipuolinen valikoima jäsenetuja. Yhteistyökumppanimme Brush ’n Go, Fenix valaisimet, Forum Marinum, TallinkSilja, Suomen Venehuolto ja Ursuit tarjoavat upeat veneilyyn ja muuhun vesillä liikkumiseen liittyvät edut.

Suorat linkit jäsenetuihin sekä tarvittavat alennus/etukoodit löytyvät Meripelastusseuran mobiilijäsenkortilta. Jäsenedut saa verkkokaupassa käyttämällä koodia sekä henkilökohtaisesti asioidessa jäsenkorttia näyttämällä.

Kaikki jäsenedut on tarkoitettu Meripelastusseuran jäsenyhdistysten henkilöjäsenille ja alennuskoodien luovuttaminen ulkopuolisille on kielletty. Edut ovat voimassa vuoden 2024 loppuun.
Onhan sinulla jo mobiilijäsenkortti käytössä? Lue lisää täältä.

Meripelastusseuran jäsenedut 2024

Brush ’n Go pohjapesukausikortista 10% alennus

Kausikortti oikeuttaa vapaaseen määrään veneen pohjapesuja koko kauden 2024 noin 50 pesupisteessä. Harjapesu on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston ja Pidä Saaristo Siistinä ry:n suosittelema menetelmä. Myrkytön harjapesu soveltuu alle 10-metrisillle kölittömille veneille. Pesu kestää noin 15 minuuttia ja tehdään odottaessa.

Fenix valaisimista 15% alennus

Meripelastusseuran jäsenenä saat 15% alennuksen Fenix valaisimien verkkokaupassa sekä Fenix Store Jyväskylän myymälässä. Alennus myönnetään Fenixin käsi-, otsa-, retkilyhty- ja pyöränvalaisimista, RUIKE-veitsistä ja puukoista sekä GearKeeper -vetokeloista.

Forum Marinumin näyttelylipusta 15% alennus

Forum Marinum on merenkulun valtakunnallinen vastuumuseo, merivoimien museo ja monipuolinen vierailukohde koko perheelle. Meripelastusseuran jäsenenä saat Forum Marinumin näyttelylipuista 15% alennuksen jäsenkorttia näyttämällä.

Suomen Venehuolto ja Turun Venehuolto

Ilmaiset veneen tarkastusnostot Lauttasaari (Helsinki) ja Hirvensalo (Turku) jäsenkorttia näyttämällä. Volvo Penta varaosat tiskiltä ja verkkokaupasta -7%. Yamaha varaosat -10%.

Tallink Siljan Club One Silver -jäsenyys veloituksetta

Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Liittyminen on sinulle ilmaista, ja nyt pääset jäsenetuna suoraan Club One Silver -tasolle.

Ursuitin verkkokaupasta 30% alennus

Meripelastusseuran henkilöjäsenet saavat 30% alennuksen Ursuitin verkkokaupan tuotteista seuraavissa kategorioissa: Kuivapuvut pinnan alle ja päälle (Poislukien Ursuit Makia Ambassador -kuivapuku), Aluspuvut, Muut vaatteet (Poislukien Ursuit Makia -kuoriasu), Maskit sekä Kassit. Jäsenetua ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Etkö vielä ole jäsen? Lue lisää ja liity nyt.