Siirry pääsisältöön

Trossi-jäsenkortit ja -venetarrat ovat matkalla

Kelmutetut Trossi-lehdet sisältävät Trossi-jäsenkortit ja -venetarrat

Jos pian postiluukusta kolahtava Trossi-lehtesi on kelmutettu, löydät paketin sisältä uuden Trossi-jäsenkortin ja -venetarran. Kaikki jäsenpostit eivät kuitenkaan ehtineet lehden matkaan, ja siksi osalle Trossi-jäsenpaketti saapuu edellisvuosien tapaan kirjeenä.

Tuoreet Trossi-jäsenkortit löytyvät myös Cardu-sovelluksen Lompakosta.

Trossi-päivystyskausi käynnistyy vapulta

Trossi-palvelunumero 0800 30 22 30 vastaa 1.5.-31.10. ympäri vuorokauden kiireettömiin avustuspyyntöihin. Jäsenasioissa tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse smps.toimisto@meripelastus.fi. Jäsentietojen päivittäminen käy kätevästi myös verkkolomakkeella.

Turvallista alkavaa veneilykautta!

Jos et vielä ole Trossi-jäsen, nyt on oiva hetki korjata asia. Lue lisää ja liity Trossi.fi