Siirry pääsisältöön

Merja Bergwall Meripelastusseuran koulutussuunnittelijaksi

Suomen Meripelastusseuran koulutussuunnittelijana on huhtikuun alussa aloittanut Merja Bergwall.

Merja valmistuu valtiotieteiden kandidaatiksi kuluvan kevään aikana Abo Akademista, ja on opiskellut muun muassa kriisi- ja organisaatiopsykologiaa sekä sosiaalipsykologiaa. Työurallaan Merja on toiminut kansainvälisissä yrityksissä niin Suomessa kuin Ruotsissa koulutukseen, tiimien kehittämiseen ja turvallisuuteen liittyvissä tehtävissä vuodesta 2000 alkaen. Viime vuodet hän on toiminut pääosin yrittäjänä.

Vapaaehtoissektorilla Merja on toiminut sopimuspalokuntalaisena Haagan VPK:ssa sekä Ruotsin puolella tiiminjohtajana vuoripelastuksessa sekä vapaaehtoistyöntekijänä itsemurhalinjalla. Syksyllä 2023 hän aloitti Meripelastusseuran miehistössä kotipaikkakunnallaan Vaasassa.

Koulutussuunnittelija toimii koulutuspäällikön työparina ja hänen tehtäviinsä kuuluu valtakunnallisiin koulutustapahtumiin liittyvän hallinnon ja järjestelyiden toteutus ja kehittäminen, verkkokoulutuksen kehittäminen ja ylläpitäminen sekä koulutus- ja valmiussektorin tapahtumien, hankkeiden ja järjestelmien tukeminen. Koulutussuunnittelija tukee myös turvallisuus- ja valmiuspäällikköä Meripelastusseuran turvallisuusjohtamisen ja -raportoinnin kehittämisessä ja toteuttamisessa.

Merjan tavoittaa numerosta 044 7930017 ja s-postilla merja.bergwall@meripelastus.fi.