Siirry pääsisältöön

Meripelastusseuran hallitukseen kaudelle 2023–2025

Meripelastusseuran hallitukseen haetaan jäsenehdokkaita kaudelle 2023–2025 erovuoroisten tilalle. Avautumassa on kolme hallituspaikkaa.

Meripelastusseuran hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja seitsemän muuta jäsentä. Käytännössä noin puolet jäsenistä edustaa aktiivista vapaaehtoiskenttää ja puolet yrityselämää. Hallituksessa ei ole kuitenkaan alueellista edustusta, vaan näkökulmana aina koko maa. Lisäksi Meripelastusseuran hallituksen tehtävä on edistää sukupuolten tasa-arvoa sekä varmistaa naisten ja miesten tasapuolinen edustus seuran hallinnossa.

Hallituksen jäseniltä odotetaan riittävän laaja-alaista ja monipuolista sekä Meripelastusseuran strategian tavoitteiden toteutumista tukevaa osaamista. Tällä hetkellä tarvetta on erityisesti markkinointiosaamiselle tukemaan varainhankintaa, sekä yleiselle lainopilliselle osaamiselle tukemaan seuran hallintoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä 15.10. mennessä sähköpostia ehdollepanotoimikunnan puheenjohtaja Kristiina Jakobssonille, kristiina.jakobsson (at) kll.fi. Liitä mukaan CV. Voit myös pyytää lisätietoja.

Meripelastusseuran hallituksen jäsenet valitsee seuran valtuusto 20.11.2022 pidettävässä kokouksessaan.