Siirry pääsisältöön

Meripelastusseuran hallitus 2021 – uudeksi jäseneksi Kristian Rehnström

Meripelastusseuran valtuusto valitsi syyskokouksessaan seuran hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle kaudelle 2021-2023. Hallitukseen nousee uutena jäsenenä Fortum eNextin aluejohtaja, DI Kristian Rehnström (52).

Jatkokaudelle hallitukseen valittiin Pertti Helaniemi ja Kimmo Kivisilta. Hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa Helaniemi.

Kristian Rehnström.

Kristian Rehnström ei ole uusi kasvo Meripelastusseuran luottamusjohdossa. Hän toimi seuran valtuustossa vuosina 2001–2009, mistä varapuheenjohtajana vuodesta 2004 lähtien. Hän on toiminut myös useiden yritysten ja järjestöjen hallituksissa. Yhteiskunnallisista asioista kiinnostunut Rehnström on ollut ehdokkaana sekä kunnallis- että eduskuntavaaleissa. Tällä hetkellä hän toimii Vantaan kaupunginvaltuustossa ryhmän ensimmäisenä varajäsenenä sekä opetuslautakunnan jäsenenä.

Kristian Rehnström on vankka järjestöosaaja, jossa yhdistyy yritysmaailman talousajattelu, sidosryhmätyöskentelyn ulospäinsuuntautuneisuus sekä pitkä, yli kolmekymmenvuotinen meripelastuskokemus. Hän toimii edelleen pelastusveneen päällikkönä Helsingin Meripelastusyhdistyksessä.

Meripelastusseuran hallitus 2021

Valtteri Simola, puheenjohtaja
Pertti Helaniemi, varapuheenjohtaja

Petri Haapasalo
Markku Hentilä
Kimmo Kivisilta
Pekka Mölsä
Kristian Rehnström
Antti Tiitola
Tiina Tuurnala.