Siirry pääsisältöön

Muista isää Trossilla 11.11.

Ilahduta veneilevää isää hankkimalla Trossi isänpäivälahjaksi!

Varmista isän huolettomampi veneilykausi 2019 ja aloita aineettoman lahjan hankkiminen osoitteesta meripelastus.fi/trossilahjaksi

Täytä lomake ja maksa 80 euron Trossi-maksu verkkopankissa. Saat sähköpostiisi pdf-muotoisen lahjakortin, jonka voit joko tulostaa tai toimittaa sähköisesti lahjansaajalle. Halutessasi lähetämme lahjakortin puolestasi sähköpostitse. Lahjakortti on voimassa vuoden. Trossi-jäsenpalvelu takaa isälle maksuttoman veneen hinausavun kiireettömissäkin tilanteissa. Keskimääräinen hinaus ilman Trossia oli 306 €.
Trossi-maksuilla ja lahjoituksilla pidämme yllä maamme vapaaehtoista meripelastustoimintaa.

Trossi-tehtäviä 409

Tänä veneilykautena vapaaehtoiset meripelastajat ovat rientäneet apuun 1913 kertaa ja auttaneet 3664 ihmistä. Näistä kiireettömiä Trossi-tehtäviä on ollut 409. Trossi-tehtävien määrä on kasvanut 13 prosenttia edelliskauteen verrattuna. Kaikista Trossi-tehtävistä 35 prosenttia on tapahtunut Suomenlahden alueella, 23 prosenttia Vuoksen ja 22 prosenttia Saaristomeren alueella. Trossi-tehtäviä kertyi 14 % Päijänteelle ja 6 % Pohjanlahden alueelle. Eniten Trossi-avustustehtäviä on ollut Helsingin, Espoon, Porkkalan ja Porvoon meripelastusasemilla.

Lue lisää Trossi-lahjasta

Trossi lahjaksi