Siirry pääsisältöön

Caritas-ensivastetoiminnalle kunniamaininta

Suomen Punaisen Ristin ja Turun Meripelastusyhdistyksen Caritas-ensivastetoiminta Saaristomerellä on eilen saanut kunniamaininnan Turvallisuusalan vapaaehtoinen -kategoriassa Finnish Security Awards 2018 -kisassa.

– Caritas-ensivastetoiminta on nostanut Turun Meripelastusyhdistyksen toiminnan uudelle tasolle ja lisännyt aktiivisuutta merkittävästi. Caritas on avannut oven suurelle joukolle uusia ja korkeasti motivoituneita toimijoita eri puolilta Suomea. Jatkuvassa päivystysvalmiudessa huippusesongin aikana ollut pelastusalus on hyödyttänyt paikallisia asukkaita ja veneilijöitä sekä kerännyt kiitosta Saaristomeren kulkijoilta laajasti. Positiivisena yllätyksenä saatu tunnustus lämmittää kovasti vapaaehtoisen miehistön mieltä ja kannustaa jatkamaan, Turun Meripelastusyhdistyksen puheenjohtaja Heikki Laurila kiittää.

Onnittelut kaikille Caritas-vapaaehtoisille!

Lue lisää Caritas-toiminnasta

Vapaaehtoiset edistävät turvallisuutta saaristossa