Siirry pääsisältöön

Vapaaehtoiset meripelastajat esittäytyvät Helsingin Uivassa

Meripelastusseura esittelee vapaaehtoista meripelastustoimintaa Helsingin Uivassa venenäyttelyssä Lauttasaaren HSK:lla 16.-19. elokuuta.
Aluksemme löydät viranomaislaiturista C.

Uivassa vuorottelevat Helsingin Meripelastusyhdistyksen PV5-luokan pelastusalus Rautauoma sekä Espoon Meripelastajien PV4-luokan alus Emmi ja PV1-luokan Westhouse. Aluksemme esittäytyvät viranomaislaiturissa C, ja niiden esittelijöinä toimivat vapaaehtoiset miehistönjäsenet.

Pääkaupunkiseudun meripelastusyhdistykset kuuluvat Meripelastusseuran eniten pelastus- ja avunantotehtäviä vuosittain suorittaviin yhdistyksiin. Tänä vuonna tehtäviä on kertynyt tähän mennessä yhteensä 135. Koko maassa Seuran vapaaehtoiset ovat kuluvalla kaudella hoitaneet 1318 tehtävää, joissa apua on saanut 2712 ihmistä. Vapaaehtoiset meripelastajat tekevät työtään ilman mitään taloudellista korvausta.

Uiva on avoinna to-pe klo 12-20 ja la-su klo 10-18 osoitteessa Vattuniemen puistotie 1. Huomioithan, että kaikki pelastusalukset ovat myös näyttelyn aikana hälytysvalmiudessa. Jos vene ei ole paikalla käyntisi aikaan, on se joutunut lähtemään hälytystehtävään.

Tervetuloa tapaamaan vesien vapaaehtoisia sekä kuulemaan lisää meripelastusharrastuksesta ja Meripelastusseuran Trossi-jäsenpalvelusta!

Lisätietoja antaa markkinointipäällikkö Sari Leppävuori, puh. 050 572 4881 tai sari.leppavuori@meripelastus.fi.