Siirry pääsisältöön

muutoksia jäsenpalvelun tiimiin – uutena Julia Vuorela

Jäsenpalvelu- ja hallintopäällikkö Tiia-Maria Tykkä jää perhevapaalle 20.6.2024 alkaen. Perhevapaan aikana Meripelastusseuran jäsenpalvelun ja hallinnon tehtävissä toimivat jäsenpalvelun asiantuntija Anna Koponen sekä kesäkuun alussa aloittanut jäsenpalvelu- ja hallintokoordinaattori Julia Vuorela.

Jäsenpalvelun asiantuntija vastaa Meripelastusseuran toimiston tarjoamasta jäsenpalvelusta ja -neuvonnasta, Meripelastusseuran toimiston yleishallinnon tehtävistä sekä jäsenpalvelu- ja hallintopäällikön vanhempainvapaan ajan erikseen määritellyistä muista työtehtävistä. Jäsenpalvelun asiantuntija Anna Koposen tavoittaa puhelimitse 040 584 5222 ja sähköpostitse anna.koponen (at) meripelastus.fi.

Jäsenpalvelu- ja hallintokoordinaattori hoitaa Meripelastusseuran toimiston tarjoamaa jäsen- ja asiakaspalvelua, käsittelee toimistoon tulevia yhteydenottoja, hoitaa yleisiä toimistohallinnon tehtäviä sekä eriteltyjä taloushallinnon tehtäviä. Jäsenpalvelu- ja toimistokoordinaattori Julia Vuorelan tavoittaa puhelimitse 044 553 3000 ja sähköpostitse julia.vuorela (at) meripelastus.fi.

Kuvassa Anna Koponen ja Julia Vuorela.