Siirry pääsisältöön

Meripelastusseura ja Tallink Silja Line opastavat nuoria turvalliseen veneilyyn

Suomen Meripelastusseura ja Tallink Silja Line ovat julkaisseet yhteistyössä nuorille suunnatun koulutusvideon turvallisesta ja vastuullisesta veneilystä.

Meripelastusseuran tuottama ja Tallink Silja Linen rahoittama video vie nuoret venematkalle, jonka aikana käydään läpi tärkeimpiä veneilyturvallisuuteen kuuluvia asioita sekä opastetaan toimimaan vesillä vastuullisesti niin muita vesillä liikkujia kuin luontoakin kunnioittaen. Interaktiivisella videolla nuori pääsee myös testaamaan tietämystään ja asenteitaan.

”Haluamme olla mukana kasvattamassa uutta, entistä turvallisemmin ja vastuullisemmin toimivaa veneilijäsukupolvea. Uskomme, että nuoriin vaikuttamalla meillä on mahdollisuus tavoittaa myös heidän läheisiään ja muokata asenteita turvallisuusmyönteisemmiksi ja vastuullisemmiksi”, sanoo Meripelastusseuran koulutuspäällikkö Jaakko Heikkilä.

”Olemme tehneet viime vuosien aikana yhteistyötä Suomen Meripelastusseuran kanssa ja nyt pääsimme toteuttamaan tällaisen hyvin konkreettisen ja käytännönläheisen projektin. Haluamme olla mukana nuorten vastuullisen veneilyn edistämisessä. Ja tätä peliä voi tietysti pelata kuka vaan”, iloitsee Tallink Silja Oy:n viestintäjohtaja Marika Nöjd.

Koulutusvideo löytyy Meripelastusseuran kaikille avoimesta Veneilytaito.fi -verkkokoulutusportaalista. Klikkaa tästä.