Siirry pääsisältöön

Meripelastajat venemessuilla

Meripelastusseura on mukana Vene 24 Båt –näyttelyssä Messukeskuksessa 9.-18. helmikuuta.

Tuomme messuille PV3-luokan pelastusaluksen, Thure Gallénin. Inkooseen sijoitettu vene on näytteillä moottorivenehallin paraatipaikalla, Mercury Marinen osastolla 6b48. Vuonna 2022 käyttöön otettu pelastusvene on 10 metriä pitkä, varustettu kahdella 300 hevosvoiman perämoottorilla ja se yltää yli 40 solmun nopeuteen. Veneellä suoritettiin viime vuonna 25 pelastustehtävää.

Messuilta voit helposti hankkia Trossi-jäsenpalvelun veneesi turvaksi tai vaikka aloittaa elämäsi parhaan harrastuksen vapaaehtoisena meripelastajana. Osastomme esittelijöinä toimivat vapaaehtoiset pääkaupunkiseudun sekä Porvoon meripelastusyhdistyksistä.

Messut ovat avoinna arkisin klo 11-19 sekä viikonloppuisin klo 10-18.

Tervetuloa tapaamaan meitä!