Siirry pääsisältöön

Lauri Ylä-Anttila siviilipalvelukseen Meripelastusseuraan

Meripelastusseuran toimistolla on 18.9. aloittanut toimistotyöntekijänä Lauri Ylä-Anttila, joka suorittaa Meripelastusseurassa siviilipalveluksensa.

Laurin työhön kuuluvat erilaiset hallinnon ja toimistopalvelun tehtävät sekä muiden sektoreiden tukitehtävät. Laurin tavoitat sähköpostilla lauri.yla-anttila@meripelastus.fi ja puhelimitse 0400 529 118.

Lauri kertoo itsestään näin:

”Olen ollut Turun meripelastusyhdistyksen nuorisotoiminnan kautta mukana Suomen Meripelastusseuran toiminnassa vuodesta 2016, mutta vesillä olen liikkunut jo vauvasta asti. Kutsuntojen jälkeen aloin pohtia, voisinko suorittaa siviilipalveluksen meripelastuksen parissa. Otin yhteyttä Turun paikallisyhdistykseen, ja muutaman mutkan kautta pääsin suorittamaan työpalvelua Helsinkiin Suomen Meripelastusseuralle. Mielestäni Meripelastusseura on merkityksellinen ja mielenkiintoinen paikka suorittaa siviilipalvelus.”

Siviilipalvelukseen Meripelastusseuraan

Haluamme tarjota kokonaisturvallisuutta tukevia ja mielekkäitä siviilipalveluspaikkoja. Kiinnostaisiko sinua suorittaa siviilipalvelus Meripelastusseurassa? Seuraavan siviilipalvelushenkilön voimme ottaa syksyllä 2024.