Siirry pääsisältöön

Meripelastusseura ja Yamaha Motor Europe N.V. Suomen Sivuliike yhteistyöhön

Yhteistyön tavoitteena on veneilyturvallisuuden parantaminen, sekä vapaaehtoisen meripelastustoiminnan tukeminen. Yamaha lahjoittaa Meripelastusseuran Trossin Finnmaster ja AMT-veneiden ostajille. Yhteistyö käynnistyi Vene 23 Båt -messuilla helmikuun puolivälissä.

Yamaha Motor Europe N.V. Suomen sivuliike tarjoaa Trossi-jäsenpalvelun ensimmäiseksi vuodeksi Finnmaster tai AMT-veneen ostajille. Messuilta saatujen kokemusten perusteella yhteistyötä on tarkoitus jatkaa toistaiseksi, sekä mahdollisesti laajentaa myös muihin Em powered by Yamaha- venemerkkeihin.

Yamaha Motor Europe N.V. Suomen sivuliike on mielissään Trossi yhteistyöstä. Tavoitteemme on luoda helppoa ja turvallista vesillä oloa. Trossi tärkeys veneilijöille on merkittävä ja haluamme tukea hienoa vaapaaehtoistyötä tätä kautta.

Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jori Nordström on innostunut alkavasta yhteistyöstä.

– Olemme erittäin iloisia, että Yamaha haluaa tällä tavoin parantaa asiakkaidensa turvallisuutta ja samalla tukea vapaaehtoisen meripelastuksen toimintaedellytyksiä. Trossi-jäsenmaksut ovat meille merkittävä tulolähde, Nordström sanoo.

Suomen Meripelastusseura on toiminut vesillä liikkujien turvana jo yli 125 vuotta. Vuosittain tuhannet ihmiset saavat apua vapaaehtoisilta meripelastajilta. Osa heistä pelastetaan välittömästä hengenvaarasta. Ihmiset pelastetaan aina korvauksetta, mutta Trossi-jäsenpalvelu takaa maksuttoman avun myös veneelle.