Siirry pääsisältöön

Joululahja vapaaehtoisille meripelastajille

Suomen Meripelastusseuran toiminta perustuu vapaaehtoisten meripelastajien auttamishaluun. Vapaaehtoiset lahjoittavat aikansa ja osaamisensa, mutta ilman koulutusta, kalustoa ja kunnollisia varusteita he eivät pysty olemaan vesilläliikkujien apuna. Voisiko yrityksesi muistaa tänä jouluna heitä?

Vapaaehtoisille meripelastajille kulunut kausi on jälleen ollut kiireinen. Tänä vuonna olemme suorittaneet lähes 1700 pelastus- ja avustustehtävää. Apua on saanut yli 3000 ihmistä, joista 20 on pelastettu todennäköiseltä menehtymiseltä.

Meripelastusseuran tehtävämäärä on kasvanut tasaisesti jo yli kymmenen vuotta. Samalla toimintamme julkista rahoitusta on vähennetty merkittävästi.

Voisiko yrityksenne antaa tänä vuonna joululahjan vapaaehtoisille meripelastajille? Esimerkiksi lahjoittaa joulutervehdyksiin varatun summan Meripelastusseuran toiminnan tukemiseen?

Meripelastusseura on toiminut vesillä liikkujien turvana jo 125 vuotta. Luotetun ja tunnetun yleishyödyllisen vapaaehtoisorganisaation tukeminen on erinomainen tapa osoittaa yrityksenne yhteiskuntavastuuta.

Tukijana saatte käyttöönne vähintään sähköisen joulukortin ja bannerin, joissa kerrotaan, että olette mukana Meripelastusseuran tukijoukoissa.

Tukijallemme tarjoamme:

1000 € – digitaalinen joulukortti ja s-postibanneri, joissa kerrotaan tuestanne.

2000 € – digitaalinen joulukortti ja s-postibanneri, joissa kerrotaan tuestanne sekä ½ sivun ilmoitustila Trossi-jäsenlehdessämme (kevään 2023 numero).

3000 € – digitaalinen joulukortti ja s-postibanneri, joissa kerrotaan tuestanne sekä kokosivun ilmoitustila Trossi-jäsenlehdessämme (kevään 2023 numero).

5000 € – digitaalinen joulukortti ja s-postibanneri, joissa kerrotaan tuestanne, kokosivun ilmoitustila Trossi-jäsenlehdessämme (keväällä 2023) sekä ½ päivän meriretki max. 10 hengelle pelastusristeilijä Jenny Wihurilla kesäkaudella 2023 (lähtö Helsingistä).

Lahjoituksenne voitte tehdä suoraan keräystilillemme FI35 1572 3000 0270 11 (viestikenttään: ”Joululahja” ja yrityksen nimi). Voimme myös laskuttaa lahjoituksen, jos se sopii paremmin. Tukipakettiinne kuuluvat edut saatte lähettämällä s-postia: sadri.wirzenius@meripelastus.fi.

Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jori Nordström kertoo mielellään lisää myös muista tavoista tukea vapaaehtoista meripelastustoimintaa, puh. 0400 656 171 ja jori.nordstrom@meripelastus.fi.

Tervetuloa mukaan vapaaehtoistemme tueksi ja kaikkien vesilläliikkujien turvaksi.