Siirry pääsisältöön

Trossi-jäsenkortit ja venetarrat 2022 matkalla

Vuoden 2022 Trossi-jäsenkortit ja venetarrat saapuvat kaikille 8.4. mennessä laskun maksaneille Trossi-jäsenille huhtikuun viimeisellä viikolla jäsenlehden mukana tai kirjepostissa.

Jos siis saat Trossi-jäsenlehtesi kelmutettuna, löydät paketista myös jäsenkortin sisältävän kirjeen ja veneeseen liimattavan Trossi-tarran. Jos taas jäsenlehti kolahtaa postiluukusta ilman lisukkeita, tulevat kortti ja tarra omana lähetyksenään. Seuraava postitus 8.4. jälkeen maksaneille lähtee viikon 17 alussa ja on perillä loppuviikosta tai heti vapun jälkeen.

Toukokuun alusta lähtien postitamme Trossi-jäsenmateriaaleja vähintään kerran viikossa sitä mukaa kuin maksut kirjautuvat järjestelmäämme.

Jos materiaali ei jostain syystä saapuisi ennen kuin lähdet vesille, on Trossi joka tapauksessa voimassa, kun vuoden 2022 jäsenmaksu on maksettu. Trossin voi todentaa jäsennumerolla ja maksutositteella suoritetusta jäsenmaksusta (esim. kuvakaappaus maksukuitista). Kannattaa myös ladata Trossi-mobiilijäsenkortti, jolloin et tarvitse paperista jäsenkorttia lainkaan. Lue lisää täältä.

Jäsenpalvelumme on tähän aikaan keväästä ajoittain ruuhkautunut. Parhaiten saat meihin yhteyden kotisivujemme jäsentietojen päivityslomakkeella. Olethan kärsivällinen, vaikka et saisi vastausta saman tien. Vastaamme jokaiseen yhteydenottoon. Kiitos ymmärtäväisyydestä!

Trossi-palvelukausi alkaa 1.5., jolloin myös Trossi-palvelunumeron 0800 30 22 30  päivystys käynnistyy.