Siirry pääsisältöön

Auttajat tarvitsevat apua – lahjoita joulutervehdysvarat Meripelastusseuralle

Voisiko yrityksenne tukea tänä jouluna vapaaehtoista meripelastustoimintaa? Lahjoituksenne avulla voidaan pelastaa ihmishenkiä merellä ja sisävesillä.

Lahjoittamalla yrityksen joulutervehdysvarat Suomen Meripelastusseuralle saatte käyttöönne vähintään sähköisen joulukortin ja s-postibannerin, joissa kerrotaan teidän olevan mukana vapaaehtoisten meripelastajien tukijoukoissa.

Tukijallemme tarjoamme:

  • 1000 € – digitaalinen joulukortti ja s-postibanneri, joissa kerrotaan tuestanne
  • 2000 € – digitaalinen joulukortti ja s-postibanneri, joissa kerrotaan tuestanne sekä ½ sivun ilmoitustila Trossi-jäsenlehdessämme
  • 3000 € – digitaalinen joulukortti ja s-postibanneri, joissa kerrotaan tuestanne sekä kokosivun ilmoitustila Trossi-jäsenlehdessämme
  • 5000 € – digitaalinen joulukortti ja s-postibanneri, joissa kerrotaan tuestanne, kokosivun ilmoitustila Trossi-jäsenlehdessämme sekä ½ päivän meriretki max. 10 hengelle pelastusristeilijä Jenny Wihurilla kesäkaudella 2022 (lähtö Helsingistä).

Lahjoituksenne voitte tehdä keräystilillemme FI35 1572 3000 0270 11 (viestikenttään: ”Joululahja” ja yrityksen nimi). Voimme myös laskuttaa lahjoituksen, jos se sopii teille paremmin.

Tukipakettiinne kuuluvat edut saatte lähettämällä s-postia: sadri.wirzenius@meripelastus.fi.

Toimitusjohtaja Jori Nordström kertoo mielellään lisää myös muista tavoista tukea vapaaehtoista meripelastustoimintaa, puh. 0400 656 171 ja jori.nordstrom@meripelastus.fi.