Siirry pääsisältöön

Meripelastusseuralle merkittävä lahjoitus suu-nenäsuojuksia

Lifa Air on lahjoittanut Meripelastusseuralle 24 000 kappaletta kotimaisia suu-nenäsuojuksia suojaamaan vapaaehtoisia meripelastajia toiminnassa pelastusaluksilla ja -asemilla.

Meripelastusseura vastaanotti lahjoituksen keskiviikkona 16.6. ja suu-nenäsuojukset lähetettiin eteenpäin seuran 60 eri puolilla maata sijaitsevalle asemalle.

– Vapaaehtoisten meripelastajien turvallisuus on meille sydämenasia. Lifa Airin lahjoitus auttaa meitä merkittävästi miehistöjemme terveysturvallisuuden ylläpitämisessä. Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia lahjoituksesta, sanoo Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jori Nordström.

Ronnie Friman Lifa Airilta toimittamassa lahjoitusta (keskellä). Vasemmalla Tove Werner Tammisaaren Meripelastajista sekä laitimmaisena oikealla Marko Stenberg vieressään Jori Nordström Meripelastusseurasta.

– Olemme tehneet aiemminkin hyväntekeväisyyttä tärkeäksi kokemillemme tahoille ja nyt saimme vinkin teistä meillä työskentelevältä Ronnielta. Hän on yksi Meripelastusseuran vapaaehtoisista. Haluamme tukea tärkeää työtänne vesillä ja vapaaehtoisten toimintaa varsinkin nyt veneilykauden alkaessa. Meillä on kotimaisena valmistajana mahdollisuus auttaa ja koemme, että on hyvä antaa lahjoituksia tahoille, jotka tekevät työtä yhteisen hyvän ja turvallisuuden eteen, kertoo Lifa Airin markkinointijohtaja Juha Uppa.

Lifa Air Oy on suomalainen teknologiayhtiö ja johtava puhtaan ilman asiantuntija. Yritys perusti Suomeen kasvomaskitehtaan huhtikuussa 2020 huoltovarmuuden turvaamiseksi. Lifa Air on siitä lähtien toimittanut maskituotteitaan sekä Huoltovarmuuskeskuksen että terveydenhuollon käyttöön.