Siirry pääsisältöön

Kausityöntekijä Meripelastusseuran toimistoon 11.1. alkaen

Etsimme toimistollemme Helsinkiin jäsenpalvelun kausityöntekijää tammikuun alusta elokuun loppuun.

Kausityöntekijänä tärkeimpiä tehtäviäsi ovat jäsen- ja asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, jäsenmaksulaskujen käsittely, jäsenrekisterin ylläpito sekä eritellyt taloushallinnon tehtävät. Lisäksi työhösi kuuluu muita toimiston yleisiä tehtäviä. Valmiuksiesi mukaan työ voi sisältää myös muun muassa jäsenhankinnan ja koulutuksen tukitehtäviä sekä erilaisia pienempiä ja suurempia projekteja.

Edellytämme kykyä itsenäiseen työhön, palveluhenkisyyttä, huolellisuutta ja vastuuntuntoisuutta, sekä MS-Office -ohjelmien, erityisesti Outlookin, Wordin ja Excelin osaamista. Lisäetuja ovat kokemus vastaavista tehtävistä, vapaaehtoisen meripelastus- tai järjestötoiminnan ja oman Messi-toiminnanohjausjärjestelmämme tuntemus sekä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn viihtyisässä työympäristössä Kaivopuistossa lähellä Helsingin ydinkeskustaa. Työkavereinasi ovat kymmenen eri alan asiantuntijaa, ja työparinasi on jäsenpalvelun ja taloushallinnon asiantuntija. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus ja lounasetu. Työ on kokopäiväinen aikavälillä 11.1.-31.8.2021.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 14.12.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sanelma.makela@meripelastus.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa jäsenpalvelun ja taloushallinnon asiantuntija Sanelma Mäkelä (040 584 5222) 7.12.2020 klo 15–17 ja 10.12.2020 klo 11–13. Haastattelut on tarkoitus toteuttaa 16.–18.12.2020. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille 22.12.2020 mennessä.

Suomen Meripelastusseura on vuonna 1897 perustettu meri- ja järvipelastusyhdistysten keskusjärjestö, jonka toiminta perustuu vapaaehtoisten meripelastajien auttamishaluun ja pyyteettömään työhön. Arvomme ovat vapaaehtoisuus, yhteisöllisyys, turvallisuus ja pätevyys. Päätehtävämme on auttaa merihätään joutuneita rannikolla ja sisävesillä. Lisäksi toimimme veneilyturvallisuuden parantamiseksi jakamalla veneily- ja turvallisuustietoa sekä edistämällä hyvää merimiestapaa. Tarjoamme noin 60 jäsenyhdistyksemme yli 26 000 jäsenille jäsenpalvelua, ylläpidämme keskitettyä jäsenrekisteriä sekä hoidamme jäsenmaksulaskutuksen.

(Kuva Marjut Jokinen)