Siirry pääsisältöön

Joakim Saari tekniseksi asiantuntijaksi

Meripelastusseuran teknisenä asiantuntijana on 1.10.2020 aloittanut Joakim Saari.

Joakim Saarella on pitkä ja laaja työkokemus venealalta muun muassa Nautorilta, Balticilta, Rolls Roycelta ja Kongsberg Marinelta. Erityisen vahva osaaminen Joakimilla on vesisuihkupropulsioista ja ohjausjärjestelmistä.

Meripelastusseuran teknisen asiantuntijan päätehtävät ovat uudisalus- ja päivityskorjausprojektien rakennuttaminen, varuste- ja laitehankinnat, teknisen sektorin koulutustoiminta sekä aluskaluston katsastus.

Joakim on toiminut vapaaehtoisena meripelastajana Pietarsaaren Meripelastajissa yli 20 vuotta, joten Meripelastusseuran toiminta sekä vapaaehtoisen meripelastuksen kenttä ovat jo ennestään hyvin tuttuja.

Joakimin tavoittaa numerosta 0440 773 602 ja sähköpostilla joakim.saari@meripelastus.fi.