Siirry pääsisältöön

Etsimme teknistä asiantuntijaa

Oletko venealan osaaja, jolla on jo useamman vuoden kokemus alalta? Haluatko työskennellä ammattiveneiden rakennuttamisprojektien parissa yhteistyössä venevalmistajien ja vapaaehtoisten meripelastajien kanssa? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja aktiivisen työotteen? Jos vastasit kyllä, tule meille tekniseksi asiantuntijaksi!

Suomen Meripelastusseura on vuonna 1897 perustettu meri- ja järvipelastusyhdistysten keskusjärjestö, jonka toiminta perustuu vapaaehtoisten meripelastajien auttamishaluun ja pyyteettömään työhön. Päätehtävämme on auttaa merihätään joutuneita rannikolla ja sisävesillä. Meripelastusseuralla on käytössään 132 pelastusvenettä, jotka on sijoitettu eri puolille Suomea. Pelastusveneiden hankinnasta, korjauksista ja ylläpidosta vastaa Meripelastusseuran tekninen sektori.

Haemme nyt TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA vahvistamaan teknistä sektoriamme. Päävastuualueenasi on uusien pelastusveneiden rakennuttaminen sekä veneiden päivitysprojektit. Vastaat työssäsi myös useista muista teknisen sektorin tehtävistä yhdessä teknisen päällikön kanssa. Työ sisältää sekä toimistotyöskentelyä että käytännön tekemistä alustemme parissa.

Päätehtäviisi kuuluvat:

  • uudisalus- ja päivityskorjausprojektien rakennuttaminen
  • varuste- ja laitehankinnat sekä niihin liittyvät asiat
  • teknisen sektorin koulutustoiminta
  • aluskaluston katsastus

Odotamme sinulta:

  • vahvaa venealan tuntemusta ja työkokemusta
  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • yleisimpien Office-ohjelmien hallintaa
  • itsenäistä työotetta ja vastuuntuntoa
  • positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • julkisen hankintalainsäädännön tuntemus sekä Cad-ohjelmien hallinta katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen työn matalahierarkkisessa asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osana kymmenen hengen toimistotiimiämme luotsaamaan vapaaehtoista meripelastustoimintaa uuden strategiamme mukaisille väylille. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Kaivopuistossa, osan työajasta voit suorittaa halutessasi myös etänä. Työ edellyttää myös ajoittain viikonlopputöitä ja matkustusvalmiutta (pääsääntöisesti Suomessa).

Teknisen asiantuntijan tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Toivomme, että pystyt aloittamaan syyskuussa 2020.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 31.7.2020 sähköpostitse taneli.mauno@meripelastus.fi. Halutessasi voit liittää mukaan myös linkin enintään 1,5 minuuttia kestävään videoesittelyyn.

Lisätietoja teknisen asiantuntijan tehtävästä antavat:

tekninen päällikkö Taneli Mauno, p. 040 5616516 (22.6. ja 23.6. klo 12.00-16.00) taneli.mauno@meripelastus.fi

toimitusjohtaja Jori Nordström, p. 0400 656 171 (24.6. ja 25.6. klo 12.00-16.00) jori.nordstrom@meripelastus.fi.