Siirry pääsisältöön

Osallistu Pelastusliivipäivään 15.-16.6.!

Pelastusliivipäivää vietetään tänä vuonna viikkoa ennen juhannusta 15.-16.6. samaan aikaan muiden Pohjoismaiden kanssa. Tavoitteena on muistuttaa pelastusliivien tärkeydestä aina vesillä liikuttaessa.

Jopa kahdeksan kymmenestä vesiliikenteessä hukkuneesta olisi pelastunut, jos olisi käyttänyt pelastusliivejä. Hätätilanteessa liivejä ei ole aika pukea.

Ota osaa tapahtumaan pukemalla pelastusliivit päällesi ja jakamalla kuvasi hästägillä #pelastusliivipäivä. Voit olla kuvassa yksin, kaksin, työkavereiden, harrasteporukan tai vaikka lemmikkisi kanssa – kaikki käy, kunhan päällä on pelastusliivit!

Osallistu samalla Instagramissa ja Twitterissä kuvakisaan, jonka palkintona Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto arpoo kaikkien osallistuneiden kesken viidet pelastusliivit. Ota itsestäsi kuva pelastusliivit päällä ja jaa kuva Instagramissa tai Twitterissä merkinnällä #pelastusliivipäivä viimeistään 16.6.!

Lue lisää Pelastusliivipäivästä.