Siirry pääsisältöön

Uusi apuvene Naantaliin

Uusi Naantalin AV66-apuvene on vastaanotettu ja ensimmäinen käyttäjäkoulutus pidetty Naantalin Seudun Meripelastajien Lammasluodon tukikohdassa.

Meripelastusseuran tekninen päällikkö Lasse Kämäräinen perehdytti alusvastaavia ja miehistön jäseniä apuveneen varusteisiin, tekniikkaan ja turvallisuuteen. Koulutusajot tehtiin kohtalaisen tuulisessa, mutta aurinkoisessa säässä.

Syyskauden aikana aloitetaan päällystön ja miehistöjen perehdyttäminen alukseen.

Apuvene tulee todelliseen tarpeeseen: Manner-Naantalin lähialueen lahdet ovat matalia ja apuveneellä pääsee tehtäviin ketterämmin ja turvallisemmin kuin isommilla aluksilla. Päättymässä oleva kausi oli Naantalissa erityisen kiireinen, tehtäviä on tähän mennessä kertynyt liki 90.

Tule mukaan Meripelastajaheimoon

Liity nyt Meripelastajaheimoon – vielä ehdit mukaan tukemaan Naantalin, Lappeenrannan ja Kouvolan apuveneiden rahoitusta. Lappeenrannan ja Kouvolan apuveneiden vastaanotto tapahtuu 31.10. ja marraskuun ensimmäisellä viikolla alkavat käyttöönottokoulutukset. Lahjoituksesi Meripelastajaheimoon vuoden 2018 aikana menee lyhentämättömänä apuveneiden rahoitukseen. Vuoden 2019 osalta Meripelastajaheimo siirtyy rahoittamaan PV2-pelastusaluksia. Merkitse osuutesi apuveneistä nyt!

Kuvat Mika Koskinen ja Kristiina Sunell.