Siirry pääsisältöön

Meripelastustaitokilpailut Raahessa 13.-15.7. – Ilmoittautuminen käynnissä!

Tervetuloa osallistumaan Suomen Meripelastusseuran 33. valtakunnallisiin meripelastustaitokilpailuihin Raaheen 13.-15.7. Ilmoittautuminen on nyt alkanut ja päättyy 31.5.

Kilpailuihin kutsutaan kaikki Meripelastusseuran jäsenyhdistykset, meri- ja järvipelastustyötä tekevät viranomaiset sekä muut aiheesta kiinnostuneet yhteisöt. Kilpailuissa on aikuisten sarjan lisäksi nuorisosarja.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Raahen Meripelastusyhdistys yhdessä Meripelastusseuran kanssa. Kilpailuissa juhlistetaan myös Raahen yhdistyksen 50-vuotista historiaa, ja ne pidetään samaan aikaan Raahessa järjestettävien Meripäivien kanssa.

Kilpailujen tehtävärastien aiheina ovat tuttuun tapaan ensiapu, merenkulku, vedenvarasta nosto, viestiliikenne, merimiestaito ja ajankohtainen meripelastustehtävä. Kilpailujoukkue koostuu joukkueen johtajasta ja kahdesta jäsenestä. Joukkueen kustannuksista vastaa lähettävä organisaatio.

Huomaattehan kilpailujen poikkeuksellisen ajankohdan heinäkuun puolivälissä, ja että ilmoittautua tulee jo 31.5. mennessä!

Kaikki tarvittava tieto kilpailuista, majoituksista, muusta ohjelmasta ja ilmoittautumisesta löytyy kisasivustolta: www.raahenmeripelastus.fi/mptk2018

Ilmoittautuminen 31.5. mennessä tällä lomakkeella.

Tervetuloa kisaamaan ja viihtymään merelliseen Raaheen!

Kuva vuoden 2017 Meripäiviltä (Petri Alminoja).