Siirry pääsisältöön

Veneily-yhteisön vetoomus hallitusneuvotteluihin

Suomen Purjehdus ja Veneily, Pidä Saaristo Siistinä ry, Suomen Meripelastusseura ry, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto sekä Venealan keskusliitto Finnboat ry toimivat sekä yhdessä että erikseen vastuullisen vesillä liikkumisen puolesta.

Toivomme, että hallitusohjelmassa huomioidaan ympäristövastuullisuus, turvallinen veneily ja muu vesillä liikkuminen sekä yhdenvertaiset liikuntamahdollisuudet erityisesti lapsille ja nuorille. Nämä asiat ovat pitkälti riippuvaisia järjestöjemme ja niiden piirissä toimivien vapaaehtoisten tekemästä työstä.

Lue Veneily-yhteisön yhteinen vetoomus hallitusneuvotteluihin täältä.

Järjestöt lanseeraavat 15. toukokuuta Vastuullisesti vesillä – Pienillä teoilla suuri vaikutus -hankkeen ja ovat myös yhdessä keskustelemassa SuomiAreenassa Porissa 28.6.2023 klo 13-13.45.