Siirry pääsisältöön

Trossi-tarra ja jäsenkortti 2023

Trossi-jäsenmaksulaskun 17.3.2023 mennessä maksaneet, saavat Trossi-tarran ja jäsenkortin Trossi-lehden mukana huhtikuun viimeisellä viikolla. Postitamme 17.3. jälkeen maksaneille Trossi-kirjeitä (sis. tarran ja jäsenkortin) huhtikuun 17.päivästä lähtien aina kerran viikossa koko Trossi-kauden ajan.

Kaikkia Trossi-jäsenmaksulaskuja ei ole vielä lähetetty. Osa yhdistyksistä päättää jäsenmaksunsa kevään vuosikokouksessaan ja pääsemme laskuttamaan kyseisten yhdistysten jäsenmaksulaskut vasta tämän jälkeen.

Huomioithan, ettei Trossi-materiaaleja lähetetä sinulle, jos jäsenmaksulaskuasi ei ole suoritettu laskulla olevien maksutietojen mukaisesti. Jos venetietosi ovat vaihtuneet, voit ilmoittaa siitä jäsentietojen päivityslomakkeella ja laittaa laskun sen jälkeen alkuperäisillä maksutiedoilla maksuun. Jos laskullasi on jotakin muuta huomautettavaa tai korjattavaa, olethan meihin yhteydessä smps.toimisto@meripelastus.fi.

Trossi-kausi alkaa vappuna

Meripelastusseuran Trossi-jäsenpalvelun kausi alkaa 1.5. ja jatkuu 31.10. asti. Tänä aikana päivystää myös Trossi-palvelunumero 0800 30 22 30 ympäri vuorokauden kiireettömissä avuntarpeissa.

Jos jäsenkortti ja venetarra eivät ole vielä saapuneet, kun olet lähdössä vesille, voit osoittaa tarvittaessa, että vuoden Trossi-maksu on maksettu esimerkiksi näyttämällä maksutapahtuman mobiilipankista tai tulostamalla kuitin maksusta mukaan matkaan.

Ovatko vene- tai yhteystietosi muuttuneet?

Päivitä ne kätevästi jäsentietojen päivityslomakkeella.

Tiedot päivittyvät lomakkeella suoraan jäsenrekisteriimme. Trossi-Mobiilisovellukseen tehdyt muutokset eivät päivity automaattisesti jäsentietoihisi.