Siirry pääsisältöön

Haemme teknistä asiantuntijaa

Oletko venealan osaaja, jolla on jo useamman vuoden kokemus alalta? Haluatko työskennellä ammattiveneiden parissa yhteistyössä alan toimijoiden ja vapaaehtoisten meripelastajien kanssa? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja aktiivisen työotteen? Jos vastasit kyllä, tule meille tekniseksi asiantuntijaksi!

Suomen Meripelastusseura on vuonna 1897 perustettu meri- ja järvipelastusyhdistysten keskusjärjestö, jonka toiminta perustuu vapaaehtoisten meripelastajien auttamishaluun ja pyyteettömään työhön. Päätehtävämme on auttaa merihätään joutuneita rannikolla ja sisävesillä. Järjestömme on kaksikielinen. Meripelastusseuralla on käytössään 135 pelastusvenettä, jotka on sijoitettu eri puolille Suomea. Pelastusveneiden hankinnasta, korjauksista ja ylläpidosta vastaa Meripelastusseuran tekninen sektori.

Haemme nyt TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA vahvistamaan teknistä sektoriamme. Päävastuualueenasi on vastata olemassa olevasta kalustosta ja niihin liittyvistä asioista. Vastaat työssäsi myös useista muista teknisen sektorin tehtävistä yhdessä teknisen päällikön kanssa. Työ sisältää sekä toimistotyöskentelyä että käytännön tekemistä alustemme parissa.

Päätehtäviisi kuuluvat:

 • vastata olemassa olevasta kalustosta ja niihin liittyvistä asioista
 • alusten katsastus Meripelastusseuran katsastusjärjestelmän mukaisesti sekä katsastustoiminnan ohjaus ja valvonta
 • jäsenyhdistysten tekninen neuvonta ja ohjaus
 • varuste- ja laitehankinnat
 • teknisen sektorin koulutustoiminta.

Odotamme sinulta:

 • venealan tuntemusta ja työkokemusta
 • soveltuvaa teknistä koulutusta
 • yleisimpien Office-ohjelmien hallintaa
 • itsenäistä työotetta ja vastuuntuntoa
 • positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • julkisen hankintalainsäädännön tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen työn matalahierarkkisessa asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osana kymmenen hengen toimistotiimiämme luotsaamaan vapaaehtoista meripelastustoimintaa strategiamme mukaisille väylille. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Kaivopuistossa, osan työajasta voit suorittaa halutessasi myös etänä. Työ edellyttää myös ajoittain matkustusvalmiutta (pääsääntöisesti Suomessa).

Teknisen asiantuntijan tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Toivomme, että pystyt aloittamaan loka-marraskuussa 2021.

Lisätietoja teknisen asiantuntijan tehtävästä antavat:

toimitusjohtaja Jori Nordström, p. 0400 656 171, jori.nordstrom@meripelastus.fi

tekninen päällikkö Taneli Mauno, p. 040 5616516, taneli.mauno@meripelastus.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 24.9.2021 sähköpostitse taneli.mauno@meripelastus.fi. Halutessasi voit liittää mukaan myös linkin enintään 1,5 minuuttia kestävän videoesittelyyn.

(Kuva Mika Pakarinen)