Siirry pääsisältöön

Meripelastusseura hakee yhteisöjäseniä – 3 Step IT ensimmäinen

Meripelastusseura hakee yrityksiä ja yhteisöjä tukemaan vapaaehtoista meripelastustoimintaa. Tavoitteena on saada 50 uutta yhteisöjäsentä. Ensimmäinen tukijoukkoon liittynyt on turvallisia ja ympäristövastuullisia IT-ratkaisuja tarjoava 3 Step IT Group.

– Suomen Meripelastusseura ja erityisesti sen vapaaehtoiset meripelastajat tekevät pyyteetöntä ja arvokasta työtä. Myös meillä 3 Step IT:ssä on paljon vesilläliikkujia, joille luo turvallisuuden tunnetta jo pelkkä tieto, että esimerkiksi Trossin palvelunumeron kautta voi pyytää apua pienessäkin avuntarpeessa. Toivonkin, että tämä uusi Meripelastusseuran tarjoama yhteisöjäsenyys houkuttaa mukaan mahdollisimman laajasti yrityksiä ja yhteisöjä, jotta voimme auttaa turvallisessa vesillä liikkumisessa, sanoo 3 Step IT Groupin hallituksen puheenjohtaja Jarkko Veijalainen.

Meripelastusseuran yhteisöjäseneksi voi liittyä yritys tai muu organisaatio 1000 euron vuotuisella kannatusjäsenmaksulla. Jäsenmaksuilla tuetaan vapaaehtoisten meripelastajien koulutusta, kaluston ylläpitoa sekä turva- ja pelastusvarusteiden hankintaa.

– Yhteisöjäsenyys on helppo tapa tukea toimintaamme pitkäjänteisesti. Tavoitteenamme on saada 50 uutta yhteisöjäsentä, mikä tarkoittaisi vuositasolla 50 000 euron lisätuloa vapaaehtoisen meripelastustoiminnan ylläpitämiseen, kertoo Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jori Nordström.

Tule mukaan tukijoukkoomme – liity yhteisöjäseneksi

Lähetä sähköpostia osoitteella smps.toimisto@meripelastus.fi otsikolla ”Yhteisöjäseneksi” ja kerro viestissä seuraavat tiedot:

– Yrityksen nimi ja Y-tunnus
– Yrityksen osoitetiedot
– Yhteyshenkilön tiedot: nimi, sähköposti ja puhelinnumero
– Laskutustiedot: sähköposti tai postiosoite.

Toimitusjohtaja Jori Nordström kertoo mielellään lisää toiminnastamme sekä yhteisöjäsenyydestä ja muista tavoista tukea vapaaehtoista meripelastustyötä, jori.nordstrom@meripelastus.fi tai puh. 0400 656 171.