Siirry pääsisältöön

Veneilijän koronaohjeet päivitetty

Meripelastusseura ja Suomen Purjehdus ja Veneily toteuttivat viime keväänä yhdessä veneilijän ohjeistukset koronaepidemian ajalle. Ohjeet on päivitetty.

Ohjeistuksissa neuvotaan vastuulliseen toimintaan esimerkiksi vierassatamissa sekä käydään läpi, miten pelastus- ja avustustilanteessa tulisi toimia poikkeusaikana. Ohjeistukset on päivitetty tämänhetkisen tilanteen mukaisiksi.

Juuri nyt näyttää siltä, että monia rajoituksia pystytään purkamaan kesään mennessä, ja sitä toivomme varmasti jokainen. Noudattamalla kuitenkin edelleen voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia pystymme kaikki vaikuttamaan siihen, kuinka vapaa veneilykesästä 2021 tulee.

Ladattavat ohjeistukset pdf-muodossa suomeksi ja ruotsiksi.

Veneilijän_koronaohjeet_2021_SPV_fi_net

Veneilijän_koronaohjeet_2021_MPS_fi_net

Veneilijän_koronaohjeet_2021_SPV_sve_net

Veneilijän_koronaohjeet_2021_MPS_sve_net