Siirry pääsisältöön

Jäsenpalvelun ja taloushallinnon asiantuntijaksi Sanelma Mäkelä

Meripelastusseuran toimistolla on aloittanut jäsenpalvelun ja taloushallinnon asiantuntijana KTM Sanelma Mäkelä. Hän hoitaa tehtävää jäsenpalvelu- ja hallintopäällikkö Tiia-Maria Tykän vanhempainvapaan ajan syyskuun 2021 loppuun.

Sanelman tavoittaa s-postilla sanelma.makela@meripelastus.fi ja puhelimitse numerosta 040 584 5222. Sanelma vastaa muun muassa jäsenyyteen ja laskutukseen liittyvistä tehtävistä. Näin hän kertoo itsestään:

”Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja olen työskennellyt monenlaisissa eri työtehtävissä, niin Suomessa kuin ulkomaillakin.  Pääasiassa olen tehnyt erilaisia asiakaspalvelutehtäviä ja viimeisimpänä olen työskennellyt eri rooleissa Finnairilla.

Meripelastusseuran toiminta on tullut jonkin verran tutuksi perheeni aktiivijäsenten kautta, mutta paljon on vielä opittavaa mielenkiintoisesta ja arvokkaasta toiminnasta. Arvostan vapaaehtoisten työtä todella paljon, ja onkin mahtavaa päästä työskentelemään täällä!”