Siirry pääsisältöön

#TekojenTiistaina keräämme rahaa pelastuspukuihin

Tervetuloa kanssamme tekemään tekoja!

Suomen Meripelastusseuran toimiston teko on kerätä rahaa uusien pelastuspukujen hankintaan vapaaehtoisille meripelastajille. Vapaaehtoiset ovat lähteneet auttamaan ihmisiä hädässä vesillä tänäkin vuonna jo 1926 kertaa. Vapaaehtoiset meripelastajat eivät saa työstään mitään taloudellista korvausta. He pelastavat ihmisiä auttamisen halusta vapaaehtoistyönä.

Autetaan yhdessä vapaaehtoisia meripelastajia auttamaan – pelastuspuvuissa. Yhden pelastuspuvun hinta on 1160 euroa ja kaikkia pelastuspukuja emme saa enää paikattua. Tarvitsemme kipeästi uusia. Niin kipeästi, että me toimistonväki lupaamme hypätä hyytävään meriveteen ilman suojavarusteita tukesi eteen. Yksi pulahtaja per uusi pelastuspuku. Tarvitsisimme nyt tukea viiteen uuteen pelastuspukuun. Voit lahjoittaa pienen tai suuren summan. Kiitos tärkeästä tuestasi!

Tule mukaan lahjoittajiin 31.12.2018 mennessä https://web.facebook.com/donate/641592709576439/?fundraiser_source=external_url

tai tee oma varainhankintakampanja vapaaehtoisten hyväksi osoitteessa www.facebook.com/meripelastus

Mistä #TekojenTiistaissa on kyse?

Saatat tunnistaa termit Black Friday ja Cyber Monday – mutta kuulostaako #GivingTuesday tutulta? Kuluttamisen vastapainona haluttiin kansainvälisesti omistaa yksi päivä antamiselle ja jakamiselle, päivä jolloin huomio kohdistetaan yhteisön kehittämiseen.

Yhdysvalloissa seitsemän vuotta sitten startannut #GivingTuesday -liike rantautuu tänä vuonna Suomeen kannustaen ihmisiä suoriin tekoihin ja toimintaan. Suomeksi mukautettu #TekojenTiistai haastaa jokaisen toimimaan tärkeinä pitämiensä asioiden puolesta. Teko voi olla pieni ja arkinen tai suuri ja mahtipontinen – tärkeintä on, että toiminta edistää tekijälleen merkityksellisiä asioita. Toiminta-ajatus on tiivistettävissä sanomaan: kuka vain, mitä vain, kenelle vain – mutta tiistaina. Tekojen Tiistai 27.11. on avoin jokaiselle, niin järjestöille ja yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

#TekojenTiistai #GivingTuesday