Siirry pääsisältöön

Vapaaehtoiset meripelastajat venemessuilla – tule sinäkin!

Helsingin venemessut aukeavat perjantaina! Vapaaehtoisten meripelastajien osastolla 7a100 pääset mm. testaamaan pelastuslauttaa ja selvittämään leikkimielisellä testillä, olisiko sinusta meripelastajaksi. Voit myös helposti hankkia Trossi-jäsenpalvelun tulevan veneilykauden turvaksi.

Meripelastusseuran osasto sijaitsee tuttuun tapaan Messukeskuksen hallissa 7. Esittelijöinämme toimivat vapaaehtoiset meripelastajat kertovat mielellään toiminnastamme, meripelastusharrastuksesta sekä Trossi-jäsenpalvelusta, joka kuuluu jokaisen fiksun veneilijän turvallisuusvarusteisiin. Osastolla voit saman tien liittyä jäseneksi ja ottaa Trossi-palvelun.

Osastolla on näytteillä ja yleisön testattavana Viking Life-Saving Equipment Oy:n kuuden hengen pelastuslautta sekä Motonet Oy:n pelastusliivejä. Lauantaisin ja sunnuntaisin voit kuvauttaa itsesi meripelastajan kanssa. Instant-kameran kuvan saat heti mukaasi. Tekemällä leikkimielisen kyselyn olet mukana arvonnassa, jossa palkintona on Päivä meripelastajana kahdelle hengelle. Voittajien kanssa sovitaan henkilökohtaisesti päivän toteuttamisesta kesällä 2018.

Vapaaehtoista meripelastustoimintaa voit tukea ostamalla kannatustuotteitamme; Meripelastuskoira Köpin ja pienoispelastusrenkaan.

Venemessut ovat avoinna:

Pe 9.2. klo 11–19
La 10.–Su 11.2. klo 10–18
Ma 12.–Pe 16.2. klo 11–19
La 17.–Su 18.2. klo 10–18.

Tervetuloa Pohjois-Euroopan suurimpaan veneilytapahtumaan osastolle 7a100!

#venemessut #venemessut2018 #meripelastus #trossi