Siirry pääsisältöön

Osta Trossi lahjaksi!

Trossi lahjaksi

Mikä on paras joululahja veneilijälle? Tietysti Meripelastusseuran Trossi-jäsenpalvelu, jonka voi hankkia myös lahjaksi!

Mene osoitteeseen www.meripelastus.fi/fi/trossi/trossi-lahjaksi, täytä lomake ja maksa Trossi-maksu 75 € verkkopankissa. Saat sähköpostiisi pdf-muotoisen lahjakortin, jonka voit joko tulostaa tai toimittaa sähköisesti lahjan saajalle. Halutessasi lähetämme lahjakortin puolestasi sähköpostitse.

Trossi on jäsenpalvelu, ja se edellyttää Meripelastusseuran paikallisyhdistyksen jäsenyyttä. Koska toista henkilöä ei voi liittää jäseneksi, tulee lahjan saajan itse vahvistaa liittymisensä. Voit myös hankkia Trossin lahjaksi jo jäsenenä olevalle henkilölle. Lahjakortissa on selkeät toimintaohjeet Trossin aktivoimiseksi.

Mikäli lahjan saaja ei lunasta antamaasi Trossia, siirtyy maksu lahjoitukseksi vapaaehtoisen meripelastustoiminnan hyväksi. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Ihmiset pelastetaan vesillä aina korvauksetta. Trossi-jäsenpalvelu takaa myös veneelle maksuttoman avun. Lisäksi Trossi-maksuilla ylläpidetään maamme vapaaehtoista meripelastustoimintaa.

Lue lisää Trossi-jäsenpalvelusta www.trossi.fi.