Tule mukaan!

Kiinnostaako vapaaehtoinen meripelastus?

Tule mukaan elämäsi parhaimpaan harrastukseen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan koulutamme kaikki samasta lähtöpisteestä. Meripelastusseuralla on oma koulutusjärjestelmä, jonka mukaan kaikki pelastusmiehistöjen jäsenet koulutetaan. Koulutuksen tavoitteena on antaa vapaaehtoisille meripelastajille sellaiset tiedot ja taidot, että he voivat turvallisesti ja tehokkaasti toimia pelastustehtävissä meripelastusaluksilla. Lue lisää koulutuksesta

Lataa myös ennen hakua leuttavaksi hakijan opas!

Pääsyvaatimuksena pelastusmiehistöön on 18 vuoden ikä, mutta jo 16-vuotiaana voi päästä alukselle kansimiesharjoittelijaksi. Sitä nuoremmilla on mahdollisuus osallistua yhdistyksen nuorisotoimintaan. Lisäksi edellytyksenä hälytysmiehistössä toimimiselle ovat hyvä fyysinen ja psyykkinen peruskunto, uimataito ja näöntarkkuus 0,5 silmälaseilla ja 0,1 ilman.

Hakeminen

Haku vuoden 2019 tulokaskurssille on päättynyt. Ilmoitamme seuraavasta tulokaskoulutuksesta vielä ennen syksyä, mutta hakea voi vaikka heti! Ole yhteydessä tulokasvastaavaamme ja laita hakemus sisään tulokasvastaavalle. Olemme sinuun yhteydessä.

Tulokasvastaava

Jukka Roinila
koulutus.porvoo@messi.meripelastus.fi