Siirry pääsisältöön

Yhdistyksen syyskokous 18.11.2021

Porkkalan Meripelastajien syyskokouksessa 18.11.2021 valittiin yksimielisesti uudeksi yhdistyksen varapuheenjohtajaksi Juha Aromeri. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Jukka Jaakkola ja Marian Jecu. Hallituksen jäsenenä jatkavat Tommy Nenonen ja Erik Lundqvist sekä puheenjohtajana Aki Kaisla,

Mennyt kausi oli jälleen Porkkalassa ennätysvilkas tehtävämääriltään!

Mennyt kausi ei kuitenkaan ollut operatiivisesti niin haastava mm. koronaepidemian vuoksi kuin edellinen kausi, mikä on vaatii erityisjärjestelyjä valmiuden suhteen. Jolloin miehistöjä jouduttiin mm. jakamaan erillisiin ryhmiin. Myöskään mitään erityisiä alusteknisiä haasteita ei tullut tällä kaudella vastaan. Pv Aktia toimi luotettavasti. Alus telakoitiin Millog Oy:n avustuksella Upiniemeen.

Pystyimme hyvään suoritukseen merellä avustustehtävien ja valmiuden suhteen ja jälleen ennätysmäärä venekuntia sai kauttamme apua. Miehistömme sai paljon hyvää palautetta kiitollisilta asiakkailta. Miehistöämme kehuttiin monen monta kertaa ammattitaitoiseksi ja osaavaksi. Miehistön hyvä henki heijastuu selvästi mm. meripelastustehtävissä – merellä on mainiossa ja osaavassa miehistössä mukava olla mukana.

Avustimme kaudella 2021 yhteensä 202 (167) henkilöä ja 76 (59) alusta merellä (suluissa kausi 2019). Kaksi alusta pelastimme todennäköiseltä tuhoutumiselta. Kokonaistehtävämäärämme oli 90 (71) ja olimme 9. (11.) aktiivisin meri- tai järvipelastusyhdistys Suomessa. Sijoitus koko Suomi huomioiden on aikamoinen saavutus, kun huomioi kuntamme koon ja asukasmäärän.

Veneilyn kannalta Kirkkonummi on todellinen merellinen kunta !

Kiitos hallituksessa tällä kaudella kanssani työskennelleille ja nyt hallitustehtävät jättäville Olli Postille ja Tommy Rönnbergille, jotka toki toiminnassamme muuten jatkavat mukana !

Aki Kaisla
Hallituksen puheenjohtaja
puh. 040 1691 333
valmiustr.porkkala@messi.meripelastus.fi