Tule mukaan toimintaan!

Kiinnostaako vapaaehtoinen meripelastus? Aloita elämäsi paras harrastus meripelastajana!

Vapaaehtoinen meripelastustoiminta vaatii sitoutumista, mutta antaa paljon. Kanssaihmisten auttaminen, mahdollisuus päästä vesille ilman omaa venettä sekä monipuolinen pelastus- ja merenkulkukoulutus ovat paketti, mitä mikään muu harrastus ei tarjoa.

Mitä toivomme sinulta?

Emme edellytä veneilykokemusta tai muuta erityisosaamista. Halu auttaa, into oppia uutta ja mahdollisuus sitoutua aikaa vievään harrastukseen riittävät. Hälytysmiehistöissä toimivilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää, mutta jo 16-vuotiaana voi päästä pelastusalukselle harjoittelijaksi. Lisäksi edellytämme hyvää peruskuntoa, uimataitoa ja näön tarkkuutta 0,5 silmälaseilla ja 0,1 ilman. Mukana on sekä miehiä että naisia, ja ammattialoja edustettuina sairaanhoitajasta kirjanpitäjään ja palomiehestä kosmetologiin. Lataa hakijan opas ja tule mukaan!

Meripelastusseuralla on oma koulutusjärjestelmä, jonka mukaan kaikki pelastusmiehistöjen jäsenet koulutetaan. Koulutuksen tavoitteena on antaa vapaaehtoisille meripelastajille sellaiset tiedot ja taidot, että he voivat turvallisesti ja tehokkaasti toimia pelastustehtävissä meripelastusaluksilla.

Kuinka pääset mukaan?

Rekrytoimme Porkkalassa uusia tulokkaita ympäri vuoden. Tee nyt ensimmäinen siirto. Ilmoita kiinnostuksesi tulla mukaan ja otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut meripelastuksesta harrastuksena.

Ota minuun yhteyttä ja kerro lisää.    Rekisteriseloste Porkkalan meripelastajat