Siirry pääsisältöön

Varuboden-Osla lahjoittaa 50 000 euroa vapaaehtoiselle meripelastukselle

Osuuskauppa Varuboden-Osla on lahjoittanut 50 000 euroa Suomen Meripelastusseuralle ja Ålands Sjöräddningssällskapetille. Meripelastusseuran osuus lahjoituksesta ohjataan eteenpäin Varuboden-Oslan toiminta-alueella toimiville paikallisyhdistyksille Hankoon, Inkooseen, Loviisaan, Porkkalaan, Porvooseen ja Tammisaareen.

Osuuskauppa Varuboden-Osla haluaa tukea meripelastuksen tärkeää työtä, joka on erityisen ajankohtaista nyt kesällä. Lahjoituksen avulla meripelastajat voivat kehittää toimintaansa ja ylläpitää kalustoaan.

– Varuboden-Osla on rannikon osuuskauppa, joten meripelastus tuntui meistä luonnolliselta lahjoituskohteelta. Meripelastus on elintärkeää niin veneilijöille, kalastajille kuin rannikon asukkaillekin, ja vapaaehtoisten meripelastajien rooli on tässä aivan avainasemassa. Osuustoiminnallisena yrityksenä olemme sitoutuneet edistämään alueemme hyvinvointia ja iloisia siitä, että voimme olla mukana tukemassa tätä arvokasta toimintaa, sanoo hallintoneuvoston puheenjohtaja Leena Munter.

– Olemme todella iloisia ja kiitollisia Varuboden-Oslan lahjoituksesta. Merkittävä lahjoitus auttaa pitämään vapaaehtoiset meripelastajat vesillä kaikkien vesillä liikkujien turvana, sanoo Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jori Nordström.