Siirry pääsisältöön

Mikael Nuotio Porkkalan uudeksi puheenjohtajaksi

Yhdistyksen syyskokouksessa 23.10.2018 valittiin uudeksi puheenjohtajaksemme Mikael Nuotio. Lisäksi uuteen hallitukseen valittiin Kristiina Jakobsson ja Juha Aromeri. Hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa edelleen Olli Posti sekä hallituksen jäseninä Kari Tolvi ja Markku Nurminen.

Olen nyt ollut lähes kaksi toimikautta yhdistyksen puheenjohtajana. Yhdistyksemme on nyt erittäin hyvässä kunnossa, niin operatiivisesti kuin taloudellisestikin – paremmassa kuin koskaan sen historiassa. Tehtävämäärämme merellä ovat kasvaneet huikeisiin lukuihin. Avustimme kaudella 2018 yhteensä 130 (86) henkilöä ja 65 (35) alusta merellä (suluissa kausi 2017).

Isompi aluksemme vaihtui vuosi sitten PV5-luokan aluksesta uudempaan PV4-luokan alukseen. Uusi ”PV Aktia” on toiminut erinomaisesti käytössämme, ollen ketterämpi, polttoainetaloudellisempi ja nopeampi kuin vanha aluksemme. Olemme saaneet uuden aluksen polttoainekulut katettua täysin tehtäväkorvauksista saaduilla tuloilla.

Yhdistyksen tilanteen ollessa hyvässä kunnossa on mukava antaa sen vetovastuu uudelle puheenjohtajalle ja uudelle hallitukselle. Itse jatkan edelleen operatiivisessa toiminnassa täysillä mukana sekä mm. PV Aktian alusvastaavana.

Kiitos hallituksessa kanssani työskennelleille, erityisesti Ollille, Karille, Markulle, Tommylle ja Ekille !

Aki Kaisla