Siirry pääsisältöön

Kirkkonummen Säästöpankkisäätiöltä huomattava avustus Porkkalan meripelastajille

Kirkkonummen Säästöpankkisäätiö myönsi eilen yhdistyksellemme 7000 Euron suuruisen avustuksen.

Avustus on meille hyvin tarpeellinen ja otamme sen kiitollisena vastaan ! Avustus on tarkoitettu ”varusteiden ylläpitoon ja huoltoon sekä uusien hankintaan”. Hyvillä mielin jatkamme yhteistyötä Säästöpankkisäätiön kanssa jatkossakin. Ja on hienoa, että Säästöpankkisäätiö näkee vapaaehtoisen meripelastustoiminnan Porkkalan toiminta-alueella tärkeänä toimintana ja tukee sitä.

Avustimme kaudella 2018 yhteensä 130 (86) henkilöä ja 65 (35) alusta merellä (suluissa kausi 2017). Kaksi henkilöä pelastimme todennäköiseltä menehtymiseltä.

Isompi aluksemme vaihtui vuosi sitten PV5-luokan aluksesta uudempaan PV4-luokan alukseen. Uusi ”PV Aktia” on toiminut erinomaisesti käytössämme, ollen ketterämpi, polttoainetaloudellisempi ja nopeampi kuin vanha aluksemme.

Yhdistyksen tilanteen ollessa hyvässä kunnossa on mukava antaa sen vetovastuu uudelle puheenjohtajalle ja uudelle hallitukselle. Itse jatkan päällikkönä operatiivisessa toiminnassa edelleen mukana sekä mm. PV Aktian alusvastaavana.

Kiitän samalla myös yhdistyksemme aktiveeja vapaaehtoistyöstänne meripelastuksen parissa.

Kiitän jäseniämme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotan rauhallista joulua ja menestystä uudelle vuodelle 2019 !

Porkkalan Meripelastaajat ry , Puheeenjohtaja 2016-2018

Aki Kaisla