Tue toimintaa

Kun vapaaehtoisen meripelastajan puhelin soi, hän jättää työnsä ja kiirehtii lähtövalmiina olevalle pelastusalukselle. Aikaa ei ole hukattavana – joku tarvitsee apua!

Pelastamme valtakunnallisesti vuosittain kymmeniä ihmishenkiä ja apua saa yli 3000 ihmistä. Vapaaehtoiset meripelastajat tekevät työtään täysin korvauksetta, mutta pelastusalusten ja varusteiden hankinta ja ylläpito sekä miehistön koulutus vaativat kuitenkin jatkuvaa rahoitusta. Yksityishenkilöiden ja yrityksien tuki on ehdotonta toimintamme jatkumiselle.

Auta meitä auttamaan!

Ojenna auttava kätesi. Voit tukea vapaaehtoisten meripelastajien toimintaa helposti liittymällä jäseneksi. Muista valita yhdistykseksi Kiviniemen Meripelastusyhdistys.

Ihmiset pelastamme aina, Trossi tuo veneesikin turvaan.

Ihmiset pelastetaan korvauksetta, mutta veneen siirrosta saatamme joutua perimään kulukorvauksen. Summa voi nousta satoihin euroihin. Hankkimalla Trossi-jäsenpalvelun varmistat veneellesi avun jäsenetuna. Samalla tuet vapaaehtoista meripelastustyötä.

Yrityksille ja yhteisöille

Yrityksesi voi saada sopimuksen mukaan näkyvyyttä esimerkiksi aluksissamme, nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Kaikille yritystukijoillemme luovutetaan myös kunniakirja koristamaan toimipaikan seinää. Tuen suuruus voi halukkuudenne mukaan vaihdella muutamasta kympistä tuhansiin euroihin – jokainen sentti on tärkeä!

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tukemisesta yrityksille ja yksityishenkilöille antaa puheenjohtajamme.
pj.kiviniemi@messi.meripelastus.fi

Yhteistyökumppanimme

Rajavartiolaitos logo
pohjois-pohjanmaan pelastuslaitos
OP Oulu logo
Venekuume logo