Tule mukaan!

Haluaisitko liikkua merellä, mutta et omista venettä? Oletko luonteeltasi auttamishaluinen? Pidätkö uusien asioiden oppimisesta? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, olet ehkä tuleva meripelastaja. Tule mukaan ja hanki itsellesi uusi, maailman paras harrastus!

Kiviniemen meripelastusyhdistys ottaa miehistöönsä uusia jäseniä. Toiminta on vapaaehtoista, mutta taataksemme kalustomme päivystysvalmiuden koko kesän ajan, vaaditaan miehistöltä myös sitoutumista. Et tarvitse aikaisempaa osaamista, vaan koulutamme kaikki uudet jäsenemme tehtäviin.

Paras aika liittyä mukaan on keväällä ennen avovesikauden alkua, sillä silloin pystymme järjestämään uusille perehdytyksen ja saamme heistä harjoittelijoita alkavalle kaudelle. Siitä huolimatta yksittäisten uusien jäsenten mukaan liittyminen onnistuu myös ympäri vuoden.

Pääsyvaatimuksena pelastusmiehistöön on 18 vuoden ikä, mutta jo 16-vuotiaana voi päästä alukselle kansimiesharjoittelijaksi. Lisäksi edellytyksenä hälytysmiehistössä toimimiselle ovat hyvä fyysinen ja psyykkinen peruskunto, uimataito ja näöntarkkuus 0,5 silmälaseilla ja 0,1 ilman.

Mikäli et pysty terveyden- tai elämäntilanteesi takia osallistumaan hälytysmiehistöön mutta olet muuten kiinnostunut toiminnasta, pystymme mahdollisesti tarjoamaan muita tehtäviä yhdistyksestä. Alusten tekniset työt sekä kunnossapito, hallinnolliset tehtävät ja varainkeruu ovat niin ikään tärkeä osa toimintaamme.

Jos haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä koulutusvastaavaamme.
koulutus.kiviniemi@messi.meripelastus.fi