Tukijat

Vapaaehtoinen meripelastustoiminta ei olisi mahdollista ilman yrityksiltä, yhteisöiltä ja yksityishenkilöiltä saatavaa tukea. Alla tietoa tärkeimmistä tukijoistamme, jotka omalta osaltaan mahdollistavat niin alusten ylläpidon, operatiivisen toiminnan kuin miehistön koulutuksenkin.

Muovitehdas ABSO Oy – Rescue ABSO

Suomalaisella ABSO-muovilla on 40 vuoden kokemus kestävästä ja korkealaatuisesta rakentamisesta. Yrityksen monipuoliseen valikoimaan kuuluu yli 650 tuotetta, joiden laatua valvotaan ISO 9004 -laatusertifikaatilla.

Lue lisää Muovitehdas ABSO Oy:stä

Orkla Oy – Rescue AHTI

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Orkla-yritykset Suomessa edustavat yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Toimimme viidellä eri paikkakunnalla ja työllistämme yhdessä yli 600 henkilöä Suomessa. Orkla-perheeseen kuuluva Orkla Suomi on maan johtava elintarvikealan toimija ja tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita ja maukkaita ruoka-, snacks- ja makeistuotteita. Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme ja tarjoamme suomalaisille vastuullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla on nimennyt tukialuksensa Suomen suosituimman sillibrändin, Ahti-sillin, mukaan. Suomalaisen kansaperinteen mukaan Ahti on juuri merten haltija ja haluamme olla mukana tukemassa veneilijöiden turvallisuutta.

Tutustu Orklan toimintaan Suomessa

Elomatic Oy – Apuvene Faster

Elomatic tarjoaa konsultointi-, suunnittelu-, tuotekehitys- ja projektinhallintapalveluita sekä tuotteita ja kokonaisratkaisuja teollisuusyrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Yrityksellä on jo 50 vuoden vankka kokemus eri teollisuudenalojen investointiprojekteista, ja se työllistää yli 1000 ammattilaista.

Tutustu Elomaticin palveluihin

 

OP Turun Seutu

OP Turun Seutu on vahvasti paikallinen omistaja-asiakkaidensa omistama
pankki. Toimimme Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin, Paraisten, Raision,
Ruskon ja Vehmaan kuntien alueella. Arvomme ovat ihmisläheisyys,
vastuullisuus sekä yhdessä menestyminen ja jo vuosisadan ajan olemme
edistäneet asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista
menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

 

Oletko kiinnostunut vapaaehtoisen meripelastustyön tukemisesta?

Lue lisää täältä tai lähetä meille sähköpostia: yhteistyo(a)tmpy.fi