Tukijaksi

Auta pitämään meripelastajat vesillä!

Kun päivystysvuorossa olevan vapaaehtoisen meripelastajan puhelin soi, aikaa ei ole hukattavana – joku tarvitsee vesillä apua. Viime vuonna apua sai valtakunnallisesti yli 3000 ihmistä.

Vaikka vapaaehtoiset tekevät työtään korvauksetta, tarvitaan pelastusalusten ja ­varusteiden hankintaan ja ylläpitoon sekä miehistöjen koulutukseen jatkuvaa rahoitusta.

Yksityisten ihmisten ja yhteisöjen tuki on toimintamme jatkumisen edellytys. Sinäkin voit auttaa pitämään meripelastajat vesillä!

Sponsorointi tai yhteistyö

Edustatko yritystä tai yhteisöä, joka olisi kiinnostunut tukemaan Turun Meripelastusyhdistyksen toimintaa tai tekemään kanssamme yhteistyötä? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen yhteistyo(a)tmpy.fi, niin keskustelemme mielellämme kanssasi lisää.

Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoituksella voit tukea itsellesi tärkeää vapaaehtoistyötä myös poismenosi jälkeen. Koska yleishyödylliselle järjestölle testamentatusta omaisuudesta ei tarvitse maksaa perintöveroa, voimme käyttää varat täysimääräisinä meripelastustyöhön. Jos haluat kysyä lisätietoja testamenttilahjoituksen tekemisestä, vastaamme mielellämme. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen yhteistyo(a)tmpy.fi.