Siirry pääsisältöön

Kausi päättyi syyskokoukseen

Takana on jälleen vilkas toimikausi. Alustavien laskelmien mukaan tehtäviä kertyi 108, joissa kohteena oli 88 alusta ja 204 henkilöä. Lisäksi suoritimme lukuisia partiointi- ja valvontatehtäviä. Päivystys päättyi 18. marraskuuta, kun pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Nostokonepalvelu Oy auttoi ammattitaidolla PV Herman Saastamoisen ansaitulle talvilevolle. PV OP Pohjois-Savo nousi jo aikaisemmin, apuna oli Keloveska Oy. Kiitokset hyvin sujuneesta kaudesta päivystysmiehistöille ja muille aktiiveille sekä tukijoille ja yhteistyökumppaneille.

 

Hallitukselle uusi puheenjohtaja

Sääntömääräinen syyskokous pidettiin torstaina 25. marraskuuta. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Hanna Venäläinen. Uutena jäsenenä hallitukseen tuli valituksi myös Kai Helveranta. Erovuorossa ollut Oliver Kuustonen jatkaa hallituksessa. Muut hallituksen jäsenet ovat varapuheenjohtaja Sami Rauhala, Kimmo Nissinen ja Henri Vainionpää. Uusi hallitus aloittaa toimikautensa 1.1.2022. Toiminnantarkastajina jatkavat Jouni Heinonen ja Timo Kellokoski sekä varahenkilönä Sakari Haukkapaasi. Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksujen suuruudet sekä päätettiin tutkia mahdollisuudet hankkia PV 028 Herman Saastamoinen II yhdistyksen omistukseen. Kiitokset hallituksesta pois jäävälle Jarmo Jalkaselle aktiivisesta hallitustyöstä ja etenkin strategiamme saattamisesta ajan tasalle.

 

Järjestöuutisia

Suomen Meripelastuseuran yleiskokouksessa Oulussa 21. marraskuuta valittiin järjestön luottamushenkilöt seuraavalle kolmivuotiskaudelle. SMPS:n valtuuston varsinaisena jäsenenä aloittaa 1.1.2022 Oliver Kuustonen. Onnea Oliverille ja vielä kerran kiitos Martti Lehtiselle, jonka noin parinkymmenen vuoden ansiokas työ valtuustossa päättyy vuoden lopussa.